ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χαλαζωνίτης στο Arcadia Sports: "Δεν θα κινδυνέψει ο Παναρκαδικός"

Μέσω του Arcadia Sports, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναρκαδικού, Νίκος Χαλαζωνίτης, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής και δηλώνει έτοιμος να μπει στην ομάδα από αυτήν την εβδομάδα!

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

Ο Νίκος Χαλαζωνίτης, ένα ταλέντο από την Πάτρα, που στα 21 του έχει ήδη πάρει γεύση από τα ισπανικά γήπεδα, πέρασε πέρυσι από τον Ιωνικό και ετοιμάζεται για το πτυχίο του στο Οικονομικών Επιστημών του Καποδιστριακού. 

Φέτος θα φοράει τη φανέλα του Παναρκαδικού και μέσω του Arcadia Sports ξεκαθαρίζει ότι η ομάδα της Τρίπολης σε καμία περίπτωση δεν θα κινδυνέψει!

Όσο για τον ίδιο; Από αυτήν την εβδομάδα θα είναι έτοιμος να μπει για πρώτη φορά στην αποστολή αν και εφόσον το κρίνει ο προπονητής.

 Πώς είναι οι πρώτες μέρες σου στη νέα σου ομάδα;.

"Πολύ θετικές είναι οι μέρες προσαρμογής για μένα το κλίμα είναι πολύ καλό".

Σε τρία ματς, ο Παναρκαδικός μετρά μια νίκη και δύο ήττες. Πιστεύεις ότι η ομάδα, βάσει της ποιότητα της, μπορεί να τα πάει καλύτερα;

"Η ομάδα την Κυριακή έδειξε πως έχει την ποιότητα να τα πάει πολύ καλύτερα στη συνέχεια και σε καμία περίπτωση δεν θα κινδυνέψει". 

Ποιος ο βαθμός ετοιμότητάς σου, πότε να σε περιμένει ο κόσμος; Τι να περιμένουμε από σένα; 

"Πιστεύω πως αυτήν την εβδομάδα θα είμαι στη διάθεση του κόουτς. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Ο κόσμος να περιμένει από μένα, όπως και απ' όλα τα παιδιά, ότι κάθε εβδομάδα θα δίνουμε το 100%".

Η ποιότητα του φετινού πρωταθλήματος ποια είναι;

"Από τη στιγμή που πέφτουν αρκετές ομάδες ο ανταγωνισμός θα είναι αρκετά μεγάλος πιστεύω". 

Τι να περιμένει ο κόσμος από τον Παναρκαδικό στην πορεία;

"Ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είμαστε στις ομάδες που θα κινδυνέψουν και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε για μια αρκετά καλή πορεία στο πρωτάθλημα". 

Απέναντι στην Αχαϊκή, πόσο σημαντικό είναι να να συνεχίσει η ομάδα με νίκη;

"Πάρα πολύ σημαντικό. Παίζουμε μέσα στην έδρα μας και θέλουμε μόνο τη νίκη  η οποία έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για εμάς".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων