ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός: Χαμόγελα για το διπλό, Αχαϊκή στο μυαλό

O Παναρκαδικός επέστρεψε από το Λεωνίδιο στην Τρίπολη με την πρώτη του φετινή νίκη και πλέον στρέφει την προσοχή του στον επόμενο αντίπαλο.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

Το άνετο πέρασμα από την έδρα του Λεωνιδίου (0-3) σκόρπισε χαμόγελα στο στρατόπεδο της ομάδας του Γιώργου Αντωνόπουλου. Δεν ήταν μόνο εξαιτίας των πρώτων βαθμών στο πρωτάθλημα αλλά και της κυριαρχίας του Παναρκαδικού στο χορτάρι.

Μπορεί το νεοφώτιστο Λεωνίδιο να μην γνωρίζει τα μονοπάτια της κατηγορίας, η πίεση όμως ήταν για τους φιλοξενούμενους που έπρεπε μετά από δύο σερί ήττες να επιβεβαιώσουν τον ρόλο του φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πλέον όμως στην Τρίπολη έχουν ήδη αφήσει πίσω τους το 0-3 και κοιτούν τον επόμενο αντίπαλο. Ο Παναρκαδικός φιλοξενεί στην 4η αγωνιστική την Αχαϊκή και με νίκη την αφήνει από κάτω του, κάνοντας άλμα στη βαθμολογία.

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων