ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σωτηρόπουλος: "O Παναρκαδικός δεν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα"

Ο Γενικός αρχηγός του Παναρκαδικού, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του Arcadia93.8 "μπάλα κι άλλα" για τα σενάρια που θέλουν τον Παναρκαδικό αλλά και το Λεωνίδιο να αγωνιστούν σε όμιλο με νησιωτικές ομάδες.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Θέση του Παναρκαδικού είναι ότι αν αυτά τα σενάρια επιβεβαιωθούν τότε η ομάδα ενδέχεται να μην κατέβει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Ο Παναρκαδικός δεν έχει συνηθίσει τον κόσμο του σε ανακοινώσεις γι' αυτό και όταν το κάνει όχι μόνο αξίζει τον κόπο αλλά και το θέμα για το οποίο πραγματοποιήσει είναι άκρως σοβαρό".

"Έχουμε βάσιμες πληροφορίες ότι τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ θέλουν να αναγκάσουν τον Παναρκαδικό και το Λεωνίδιο να αγωνιστούν σε όμιλο με τις νησιωτικές ομάδες κάτι που συνεπάγεται μακρινά ταξίδια και μεγάλα κόστη στις μετακινήσεις".

"Θέλω να κάνω γνωστό ότι ο Παναρκαδικός με την ανακοίνωση του δηλώνει ευθέως και προς όλες τις κατευθύνσεις την οργή και την έκπληξη του για τα σενάρια που διαδίδονται τις τελευταίες μέρες".

"Η διοίκηση του Παναρκαδικού αποφάσισε σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που είχε με βασικό θέμα αυτό να μην συμμετάσχει σε πρωτάθλημα στο οποίο ο η ομάδα θα συμπεριληφθεί σε όμιλο με ομάδες από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα".

"Το ποσό για τόσο μακρινά ταξίδια είναι απαγορευτικό. Δηλώνουμε ότι ο Παναρκαδικός δεν θα είναι το θύμα της όποιας καραμπόλας κάποιοι επιθυμούν για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα".

"Πιστεύουμε ότι έστω και την τελευταία θα πρυτανεύσει η λογική και δεν θα γίνει πράξη αυτό το σενάριο. Αν δεν μπορούμε να φτιάξουμε έναν όμιλο με ομάδες από την Πελοπόννησο, τότε δεν είναι οι ομάδες της Αρκαδίας αυτές οι οποίες θα μετακομίσουν σε άλλον όμιλο".

"Οι αντιδράσεις είναι έντονες και σε άλλους ομίλους. Εμείς θέλουμε ένα καθαρό περιφερειακό πρωτάθλημα Πελ/ννήσου ώστε να δώσουμε τη μάχη μας και να παλέψουμε για ότι καλύτερο μπορούμε χωρίς τα έξοδα των μετακινήσεων να μας γονατίζουν".

"Στο σημείο αυτό θέλω να πω ότι αν ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν βοηθούσε τον Παναρκαδικό η ομάδα δεν θα είχε την δυνατότητα να αγωνίζεται εδώ και κάποια χρόνια στο  πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής".

"Είμαστε σε κοινή γραμμή με την Ε.Π.Σ Αρκαδίας αλλά και το Λεωνίδιο. Υπάρχει έντονη ανησυχία όμως πιστεύουμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα γίνει αυτό που πρέπει. Αν αυτό δεν γίνει όμως θα δούμε ένα πρωτάθλημα Γ' Εθνικής χωρίς κανένα ενδιαφέρον". 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων