ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεύτερη φιλική ήττα για Παναρκαδικό (VIDEO)

Ο Παναρκαδικός αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τον Άγιο Ιερόθεο και γνώρισε την ήττα με 1-0. Δοκάρι οι φιλοξενούμενοι με τον Αργυρίου.

 

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 23' της αναμέτρησης. Ο Αργυρίου με ένα δυνατό σουτ, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του νεαρού Πετρόπουλου.

Η απάντηση από το "τριφύλλι" ήταν άμεση, καθώς λίγα λεπτά αργότερα ο Νάνος με κεφαλιά απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Ρούμπη, με την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 41' ο Παναρκαδικός με το σουτ του Τσιώλη, έφτασε κοντά στο 1-0. Παρ' όλα αυτά η προσπάθεια του ποδοσφαιριστή των "πρασίνων" δεν κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 65' ο Νιζάμης εκμεταλλεύτηκε την λάθος απομάκρυνση του Πετρόπουλου και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 0-1. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Πετρόπουλος, Άσεν, Μπούτας, Νάνος, Κυριακόπουλος, Στρέμπας, Δ. Λυμπερόπουλος, Νάτσης, Ομπόσου, Ν. Λυμπερόπουλος, Γιουκούδης

Αγωνίστηκαν και οι: Απειρανθίτης, Τσιώλης, Τσέκος, Συρεγγέλας

Αγ. Ιερόθεος: Ρούμπης, Τρακούσης, Κατσίκιας, Κεφαλίδης, Μπιρμπίλι, Τσατσαρής, Σαγανάς, Μαρτίνος, Αργυρίου, Σιμιτζής, Νιζάμης

Αγωνίστηκαν και οι: Πολίτης, Τζούνιορ, Ρικάνοφ, Πολίτης, Παρασκευόπουλος, Λέση

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων