ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νίκησε τη ζέστη και τον Αστέρα Βλαχιώτη ο Παναρκαδικός

Με 3-1 επικράτησε ο Παναρκαδικός του Αστέρα Βλαχιώτη, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Βλαχιώτη το απόγευμα της Κυριακής (03/09). Στρέμπας, Γιουκούδης και Καδάς τα γκολ για τους "πράσινους".

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Λαμία

 

Στο πρώτο ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μπήκαν με όρεξη και πάθος αλλά η αφόρητη ζέστη που επικρατούσε, έκανε δυσκολότερο το έργο τους στη συνέχεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το θέαμα ανέβηκε. Οι "πράσινοι" ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Στο 62' μετά από ασίστ του Νάτση, η μπάλα κατέληξε στο Στρέμπα κι αυτός με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 81' ο Παναρκαδικός διπλασιάσε τα τέρματα του, χάρη στο τέρμα του Γιουκούδη. 

Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Γεμιστό, αλλά ο Καδάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 86' διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την ομάδα του.

Έτσι, το συγκρότημα του Γιώργου Αντωνόπουλου κατάφερε να πάρει την τέταρτη του διαδοχική νίκη, δείχνοντας θετικά στοιχεία.

 

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Άσεν, Μπούτας, Νάτσης, Νάνος, Κυριακόπουλος, Ομπόσου, Ν. Λυμπερόπουλος, Γιουγκούδης, Καδάς, Δ. Λυμπερόπουλος

Έπαιξαν και οι: Μπινιώρης, Στρέμπας, Απειρανθίτης, Αρδάμης, Καπετανάκης, Πετρόπουλος, Καραμίχας

 

Αστέρας Βλαχιώτη: Πήλιουρας, Τσουκαλάς, Χρήστου, Ίλιεφ, Μπριλάκης, Σταμόγιαννος, Βλάχος, Κόντης, Μαναρίτσας, Κατσικάς, Γεμιστός

Έπαιξαν και οι: Γαρόζης, Σαρίδης

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων