ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός: Στον "αέρα" η ημερομηνία του τρίτου φιλικού

Δεύτερη νίκη στα δύο φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής μετράει ο Παναρκαδικός. Το "τριφύλλι" επικράτησε της Καλαμάτας με γκολ του Τζορτζ Ομποσού στο 46ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό είναι για την ερχόμενη Κυριακή (27/08) στην Τρίπολη. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα ο αγώνας να διεξαχθεί το Σάββατο κάτι που θα αποφασιστεί σίγουρα μέσα στην εβδομάδα. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως ο αγώνας θα γίνει.

Στο παιχνίδι κόντρα στους Μεσσήνιους ο Γιώργος Αντωνόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες της αποστολής εκτός του Δημήτρη Λυμπερόπουλου. Από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει κάποιος τραυματισμός όμως προτιμήθηκε να μην επιβαρυνθεί από το χθεσινό φιλικό.

Σε όλο τον αγώνα αγωνίστηκε ο υπό δοκιμή γκολκίπερ Χότζιτς ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο επίσης υπό δοκιμή Αλβανός κεντρικός αμυντικός Προβάλντι.

Μέτα το τέλος του αγώνα ενοχλήσεις στον δικέφαλο αισθάνθηκε ο Έλντιν Λουκόντζια χωρίς να είναι κάτι σοβάρο. 

Κατά τα άλλα, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα με αμείωτους ρυθμούς. Δύο από αυτές θα είναι διπλές αυτές της Τρίτης (22/08) και της Πέμπτης (24/08).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων