ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δύο Κροάτες στον Παναρκαδικό!

Στην Τρίπολη έφτασαν για λογαριασμό του Παναρκαδικού, δύο Κροάτες ποδοσφαιριστές προκειμένου να κερδίσουν ένα συμβόλαιο με το "τριφύλλι".

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

 

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του A-S, στον Παναρκαδικό δοκιμάζονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές Σουτάλο (22/03/97) και Χότζικ (02/12/97).  Ο πρώτος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός ενώ ο δεύτερος κάτω από τα γκολποστ. 

Οι δύο Κροάτες πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση το πρωί της Παρασκευής (18/08) υπό το βλέμμα του Γιώργου Αντωνόπουλου. Ο Σάριτς Χότζικ, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα καταφέρει να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ των πράσινων. O Σουτάλο, στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Τσιμπάλια, ομάδας που πρωταγωνιστούσε την περυσινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Κροατίας.

Στο "τριφύλλι" πέρα από τους δύο προαναφερθέντες, ένα ακόμα νέο πρόσωπο δοκιμάζεται. Πρόκειται για Αλβανό αμυντικό ποδοσφαιριστή και το προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκαθαριστεί αν θα παραμείνει στην ομάδα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων