ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ώρα αποφάσεων στον Παναρκαδικό

Ο Παναρκαδικός αντιμετωπίζει το Λεωνίδιο την Κυριακή (13/08) στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του για τη σεζόν 2017-18. Μετά απο 2 εβδομάδες προπονήσεων (η 2η με διπλές προπονήσεις) είναι ώρα για αποφάσεις.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ποδοσφαιριστές δοκιμάζονται από το "τριφύλλι" αυτές τις δύο εβδομάδες, και στα 6-7 δυνατά φιλικά που θα δώσει η ομάδα, θα πρέπει να αποφασιστεί με ποιους θα συνεχίσει τη συνεργασία της.

Ήδη οι Τζορτζ Ομποσού και Έλντιν Λουκόντζια έχουν δείξει θετικά δείγματα και αναμένεται να παρθούν οι αποφάσεις για τους δύο σύντομα. Ακόμη, και οι μικροί του Αστέρα ιδρώνουν για μια θέση στο ρόστερ του Παναρκαδικού.

Φυσικά ενίσχυση προανήγγειλε ο Γιώργος Αντωνόπουλος στον "άσσο" όπως και στην άμυνα και ενδεχομένως και στη μεσαία γραμμή.

Όλα πάντως θα κριθούν από τα φιλικά που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα. Αρχής γενομένης από αυτό της Κυριακής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων