ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πιστός στρατιώτης και στον καύσωνα (VIDEO)

Η ζέστη επέστρεψε για τα καλά οδηγώντας τους περισσότερους στην "αγκαλιά" ενός a/c ή μιας παραλίας. Κάποιοι ρομαντικοί όμως επιμένουν να είναι αγκαλιά με τον Παναρκαδικό, φροντίζοντας για όλα!

 

"Φλερτάρει" και πάλι με τον καύσωνα η Τρίπολη, με την θερμοκρασία να ανεβαίνει την Παρασκευή στους 35 βαθμούς. Όσοι τυχεροί βρίσκονται διακοπές, έχουν βρει καταφύγιο στη δροσιά κάποιας θάλασσας. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να βρεθούν σε χώρους όπου τα a/c δουλεύουν στο φουλ.

 

Για τον Νίκο Μιχαλόπουλο όμως, που οι περισσότεροι τον γνωρίζουμε με το παρατσούκλι "Σχίζας", αυτή η Παρασκευή ήταν άλλη μία ημέρα που την αφιέρωσε στον αγαπημένο του Παναρκαδικό. Παρά την αφόρητη ζέστη βρέθηκε στο γήπεδο να φροντίσει το χορτάρι της έδρας του τριφυλλιού.

 

Με "όπλο" του μία κουρευτική μηχανή, μια μπαλαντέζα 150 μέτρων και πάνω απ' όλα την ατέρμονη αγάπη του για τον Παναρκαδικό, ο Σχίζας περιποιήθηκε το γκαζόν το οποίο αν παρατηθεί στις τύχες του σε αυτές τις θερμοκρασίες θα "καεί". Ο Νίκος όμως ήταν και σήμερα εκεί για να το προστατεύσει.

 

Άλλωστε ο Σχίζας είναι ΠΑΝΤΑ εκεί, ακούραστος εργάτης για το τριφύλλι εδώ και δεκαετίες. Μόνος να κουρεύει το γκαζόν, μόνος να φτιάχνει τις γραμμές, μόνος να βάφει τα κάγκελα. Μόνος αλλά τόσο γεμάτος από την αγάπη που νιώθει γι' αυτή την ομάδα!

 

Δείτε τον Σχίζα εν δράσει την Παρασκευή:

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων