ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Το κάστρο" του Παναρκαδικού τη σεζόν που πέρασε (PHOTOS)

Ο φωτογραφικός φακός του a-αποθανάτισε όλες τις στιγμές από τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναρκαδικού στην αγωνιστική σεζόν του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που πέρασε. Δείτε και θυμηθείτε τις στιγμές από το γήπεδο του τριφυλλιού.  

 

Γιουβέντους Ρεάλ

Ο Παναρκαδικός τερμάτισε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής την σεζόν 2016-17. Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου έδωσε 14 εντός έδρας παιχνίδια, στα οποία είχε 7 νίκες – 5 ισοπαλίες – 2 ήττες.

Το Λουτράκι και η Χαλκίδα ήταν οι μόνες ομάδες που κατάφεραν να φύγουν από την Τρίπολη με τους τρεις βαθμούς της νίκης, μάλιστα και οι δύο αγώνες έληξαν με το ίδιο σκορ (0-1).

 

Αξιοσημείωτο είναι πως από τους 5 αγώνες που έληξαν ισόπαλοι στο γήπεδο της Τρίπολης, οι 4 από αυτούς έληξαν με τελικό αποτέλεσμα 1-1. Στο μοναδικό παιχνίδι που δεν σημειώθηκε κανένα γκολ ήταν στο παιχνίδι με την Δόξα Μεγαλόπολης που έληξε με λευκή ισοπαλία (0-0).

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 1-1 

 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΧΑΪΚΗ 2-0

 

 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ 2-0 

 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 0-0

 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-0

 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ 1-1

 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ 0-1

 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ 1-1

 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΘΗΒΑ 1-1

 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΟ ΠΥΛΟΥ 1-0

 

 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ 0-1

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων