ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έκλεισε τη σεζόν με νίκη

Στην τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής, ο Παναρκαδικός κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Φωστήρα, με 1-0 χάρη στο τέρμα του Τέλη Σαλαπάτα στο 63'.

 

 

Το παιχνίδι άρχισε με τον Παναρκαδικό να έχει το πάνω χέρι στον αγώνα. Οι "πράσινοι" είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με τους Γιουκούδη, Κολλιόπουλο και Σταθουλόπουλο να πρωταγωνιστούν για τον Παναρκαδικό. 

 

Στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Βελισσάρης βρέθηκε μόνος του εκτός περιοχής επιχειρώντας και το σουτ, με την μπάλα όμως να μην του κάνει το χατίρι και να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Βεζύρη.

 

Όσο περνούσαν τα λεπτά, το "τριφύλλι" έβρισκε ρυθμό στο παιχνίδι χωρίς όμως να καταφέρνει να βρει τρόπους για να απειλήσει την εστία του Φωστήρα.

 

Γιουβέντους Ρεάλ

 

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες να μην έχουν σημειώσει κάποιο τέρμα στην αναμέτρηση. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και στο 55' ο Χαρίτος εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα όμως να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσιώση.

 

Στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης, σειρά για να απειλήσει πήρε ο Παναρκαδικός. Ο Κώστας Κολλιόπουλος στο ύψος της μικρής περιοχής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βεζύρη με τον γκολκίπερ του Φωστήρα να εξουδετερώνει το σουτ. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο λεπτά αργότερα.

 

Ο Τέλης Σαλαπάτας, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, με ένα έξοχο αριστερό σουτ, άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το 1-0. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με την ομάδα του Παναρκαδικού να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα με νίκη.

 

Την παράσταση στην αναμέτρηση "έκλεψε" ο νεαρός τερματοφύλακας των "πρασίνων" Τσιώσης, ο οποίος με τις εξαιρετικές επεμβάσεις που πραγματοποίησε κράτησε ανέπαφη την εστία του. Αποτελεί ένα σπουδαίο ταλέντο και βάση την σημερινή του εμφάνιση το μέλλον του ανήκει...

 

Σκόρερ: Τ. Σαλαπάτας (63')

 

Διαιτησία: Δρούζας Χρήστος (Αργολίδας), Λυκομήτρος Ε. (Αργολίδας) – Μπούτσαλης Δ. (Λακωνίας)

 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Τσιώσης, Καναβέτας, Γκρόσιος, Βελισσάρης (79' Πούτση), Μπίσσιας, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Δήμος, Γιουκούδης (88' Π. Σαλαπάτας), Καδάς, Κολλιόπουλος (61' Τ. Σαλαπάτας)

 

 

Φωστήρας: Βεζύρης, Μπούρας (88' Συκαράς) , Μανδύλης, Καλημέρης, Βλάχος, Ρόκας, Βεζύρης (71' Κουτσούμπας), Χαρίτος (88' Μπούρας) , Κρολ, Σκάρος, Νταψλάς 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων