ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Προσπάθησε αλλά ηττήθηκε στην Θήβα ο Παναρκαδικός

Σ' ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι ο Παναρκαδικός αντιμετώπισε την Θήβα, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής χωρίς όμως να καταφέρνει να φύγει με τους τρεις βαθμούς, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-1 .

 

 

Το παιχνίδι δεν άρχισε με τον τρόπο που θα ήθελε το "τριφύλλι" καθώς στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Ο Μπέκα με κοντινό σουτ νίκησε τον Ψυχογιό κι άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το 1-0.

 

Στην επόμενη ακριβώς φάση ο Παναρκαδικός έψαξε την ισοφάριση. Ο Γιουκούδης με ωραία έμπνευση δοκίμασε το σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. 

 

Η πίεση που ασκούσαν οι "πράσινοι" τελικά απέφερε καρπούς. Στο 18' ο Καδάς έβγαλε τη σέντρα στον Κολιόπουλο, με τον δεύτερο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και στη συνέχεια να ανατρέπεται μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο Φωτόπουλος έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα και ο Καδάς ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι.

 

 

Ο άσος του "τριφυλλιού" κατάφερε να ευστοχήσει και να φέρει και πάλι το ματς, πετυχαίνοντας το 1-1.

 

Στη συνέχεια του παιχνιδιού η Θήβα είχε την κατοχή της μπάλας, όμως ο Παναρκαδικός ήταν αυτός που είχε τις περισσότερες τελικές προς την αντίπαλη εστία.

 

Στο 30' ο Γκίτζιας βρέθηκε μόνος του στην μεγάλη περιοχή, πήρε την κεφαλιά χωρίς όμως να στοχεύει σωστά, στέλνοντας την μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κουτσούμπα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Παναρκαδικός βρέθηκε και πάλι στον επίθεση, χάνοντας νέα ευκαιρία να πετύχει το γκολ που θα τον έβαζε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ. 

 

Ο Καδάς επιχείρησε ένα μακρινό σουτ θέλοντας να αιφνιδιάσει τον πορτιέρε της Θήβας, χωρίς όμως να τα καταφέρνει. Οι δύο ομάδες τελικά κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το 1-1.

 

Γιουβέντους Ρεάλ

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Θήβας κατάφερε να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 50’. Ο Αργυρίου επιχείρησε μία σέντρα σουτ, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα του Ψυχογιού.

 

 

Τα πράγματα χειροτέρεψαν στην συνέχεια καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν τρία τα τέρματα τους στην αναμέτρηση. Ο Σπανός με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 3-1, διευρύνοντας τη διαφορά στο σκορ.

 

Το τελευταίο σφύριγμα του Φωτόπουλου βρήκε την ομάδα της Θήβας νικήτρια με σκορ 3-1 επί του Παναρκαδικού.

 

Γκολ: 12' Μπέκα, 50' Αργυρίου, 69' Σπανός  – 18' Καδάς

 

Διαιτησία: Φωτόπουλος Νικόλαος, Χασιμάτης Α. – Γεωργακόπουλος (Αθηνών)

 

Θήβα: Κουτσούμπας, Τσατσαρώνης, Ευθυμίου, Χατζηλάμπρος, Κότωρος, Αργυρίου (80' Μαλισόβας), Μαυρόπουλος, Σπανός (85' Γεωργίου), Μπέκα, Τόσκα (61' Κατσογιάννης)

 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Γκρόσιος (55' Καναβέτας), Πούτση, Γκίτζιας, Κυριακόπουλος, Π. Σαλαπάτας (75' Αρώνης), Βελισσάρης, Γιουκούδης (65' Τ. Σαλαπάτας), Καδάς, Κολιόπουλος

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων