ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έτοιμος για το διπλό στην Θήβα ο Παναρκαδικός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναρκαδικού ενόψει της αναμέτρησης με την Θήβα την Κυριακή (14/05, 17:00) και ο Γιώργος Αντωνόπουλος ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του. 

 

 

Χωρίς τους Δήμο και Σταθουλόπουλο που τους άφησε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης αλλά και τον Νικόλα Καραμήτο που δεν είναι έτοιμος λόγω τραυματισμού, ο Παναρκαδικός θα ταξιδέψει στην Θήβα με στόχο τη νίκη.

 

Γιουβέντους Ρεάλ

 

Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής στις 10:30 και θα έχετε την δυνατότητα να το ακούσετε ζωντανά από τον Ράδιο Αρκαδία 93.8 στις 17:00.

 

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από: 

Γιώργος Αρώνης, Λάζαρος Βελισσάρης, Δημήτρης Γιουκούδης, Βασίλης Γκίτζιας, Πάνος Γκρόσιος, Γιώργος Καδάς, Γιώργος Καναβέτας, Κώστας Καπετάνος, Κώστας Κολιόπουλος, Δημήτρης Κυριακόπουλος, Αθανάσιος Μαργαρίτης, Σωτήρης Μέλλος, Γιώργος Μπίσσιας, Ειρηναίος Πετρόπουλος, Θοδωρής Πούτσι, Παναγιώτης Σαλαπάτας, Τέλης Σαλαπάτας, Σωτήρης Ψυχογιός

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων