ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επιστροφή μετά από το διήμερο ρεπό (VIDEO)

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα του Παναρκαδικού χθες Δευτέρα 8-5-2017, μετά το ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του ο Γιώργος Αντωνόπουλος  το Σαββατοκύριακο.

 

Γιουβέντους Μονακό

Ο Παναρκαδικός δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την βδομάδα μιας και ήταν η σειρά του να κάνει το ρεπό του. Ο προπονητής της ομάδας έδωσε δύο μέρες άδεια στους παίκτες του, οι οποίοι επέστρεψαν την Δευτέρα 8/5 στις προπονήσεις για να προετοιμαστούν για το ερχόμενο παιχνίδι την Κυριακή 14/5 με την Θήβα.

 

Το παιχνίδι της Κυριακής στην Θήβα με την ομώνυμη ομάδα, είναι πολύ ενδιαφέρον για την ομάδα της Τρίπολης, καθώς θέλει να το κερδίσει για να κερδίσει και τις εντυπώσεις με το τέλος του πρωταθλήματος.

Ολοι οι παίκτες της ομάδας έδωσαν το παρών στην προπόνηση, με τον Νίκο Καραμήτο ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, να μπαίνει στο γήπεδο και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

 

Παρόλο την ζέστη που επικρατούσε, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν μείωσαν την προσπάθεια τους , εκτελώντας με πάθος τις ασκήσεις που είχε το πρόγραμμα των προπονητών τους. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων