ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αντωνόπουλος: "Να βγάλουμε εις πέρας αυτή την αποστολή"

Ο τεχνικός του Παναρκαδικού, Γιώργος Αντωνόπουλος μίλησε στον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας, για την προσπάθεια που γίνεται, τονίζοντας πως όλοι πρέπει να σταθούμε δίπλα στα άτομα με αναπηρίες.

 

 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς του "τριφυλλιού":

 

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια γι’ αυτην την προσπάθεια που γίνεται. Είναι κάτι εξαιρετικό. Πρέπει όλοι να κάνουμε προσπάθεια να βγει εις πέρας αυτή η προσπάθεια που γίνεται. Αυτό είναι πάνω απ’ όλους και όλα. Οι άνθρωποι που χρειάζονται, δεν μπορούν να το βιώσουν εύκολα όσοι δεν είναι στη θέση τους, για αυτό εμείς πρέπει να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο. Να μην ενεργοποιηθούμε μόνο γι’ αυτές τις μέρες. Πρέπει να είμαστε συνέχεια όσο μπορούμε δίπλα σ’ αυτή την προσπάθεια για να βγάλουμε εις πέρας αυτό το έργο.

 

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

 

 

Είμαι τρία χρόνια στην πόλη και με χαροποιεί να βλέπω αυτή την πόλη να κάνει τέτοιες κινήσεις που φέρνουν πιο κοντά τον κόσμο. Μου περνάνε ωραία συναισθήματα όλα αυτά. Όχι μόνο μ’ ένα μήνυμα αλλά με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ".

 

Για την αγωνιστική κατάσταση του Παναρκαδικού: "Οι άνθρωποι εδώ έχουν κάνει πάρα πολλες προσπάθειες από την αρχή της σεζόν. Με τις όλες τις δυσκολίες προσπαθούμε να είμαστε αξιοπρεπείς και σε μεγάλο βαθμό τα έχουμε καταφέρει".

 

Ο αρχηγός των "πρασίνων", Δήμος από πλευράς του ανέφερε: "Μας κάνουν περήφανους όλα αυτά. Μακάρι να μην φτάναμε σ’ αυτό το σημείο. Έχω ακούσει πολλά πράγματα από το πρωί εδώ. Μακάρι με την βοήθεια του κόσμου να βγει αυτή η προσπάθεια εις πέρας.

 

Η αλήθεια είναι πως στην προπόνηση θα συζητηθεί αυτό το θέμα και ο Παναρκαδικός σ’ όλα αυτά είναι δίπλα. Εμείς προσπαθούμε όσο μπορούμε να περάσουμε κάποια μηνύματα. Αυτό θα προσπαθήσουμε και τώρα. Εγώ θα στείλω ένα μήνυμα και όποιος μπορεί να βοηθήσει όπως μπορεί".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων