ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ακόμα μία κακή εμφάνιση, ακόμα μία ήττα

Για μια ακόμα φορά η κακή απόδοση του Παναρκαδικού επέτρεψε στη φιλοξενούμενη ομάδα να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Τρίπολη.

 

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

 

 

 

Αυτή τη φορά το Λουτράκι, που είχε τη δίψα για τη νίκη στη μάχη που δίνει για την παραμονή, κέρδισε δίκαια με 1-0 αφού ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα και είχε τις ευκαιρίες. Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μάγγος με κεφαλιά στο 22ο λεπτό. Το Λουτράκι τελείωσε τον αγώνα με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Παναγόπουλου με 2η κίτρινη στο 93'.


Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Πετρόπουλος (82' Μέλλος), Γκρόσιος, Αρώνης, Μπίσσιας, Κυριακόπουλος, Πούτσι (55' Βελισσάρης), Δήμος, Αρ. Σαλαπάτας, Καδάς, Κολιόπουλος (73' Καραμήτος)


Λουτράκι: Διαμαντής, Χουστουλάκης, Παπαναστασίου, Παναγόπουλος, Τζωρμπατζίδης, Νικολάου, Γούλας(91' Γεωργούλιας), Μάγγος, Κωβαίος (89' Σιώκος), Αποστολάκης, Ζερβός

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων