ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νίκη μετά από 3 μήνες για τον Παναρκαδικό

Ο Παναρκαδικός κατάφερε την Κυριακή (19/03) να πάρει μία σημαντική νίκη κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας. Ήταν γεγονός, πως οι "πράσινοι" είχαν αρκετό καιρό να γευτούν τους τρεις βαθμούς.

 

 

Μπορεί να θεωρηθεί σημαντικό επίτευγμα, η κυριακάτικη επικράτηση τους, καθώς έπρεπε να διατηρηθούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, αλλά και να σπάσουν το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων. Και τα κατάφεραν.

 

Συγκεκριμένα, ο Παναρκαδικός, χρειάστηκε 112 ημέρες για να επιστρέψει στις νίκες. Ήταν 27 Νοεμβρίου, του 2016 όταν το "τριφύλλι", πέρασε νικηφόρα από το Λουτράκι για την 10η αγωνιστική του τρίτου ομίλου. Αυτό ήταν μάλιστα και το τελευταίο του τρίποντο.

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο η κακοτυχία αλλά και το αρνητικό μομέντουμ, που είχε στη συνέχεια, τον "ανάγκασε" να διανύσει, 12 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Ευτυχώς, το σερί "έσπασε" και επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις και στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

 

Ας ελπίσουμε πως αυτή η νίκη θα βοηθήσει τον Παναρκαδικό να παραμείνει σε ασφαλή μονοπάτια.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων