ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χαμόγελα στον Παναρκαδικό, επέστρεψε στις νίκες

Ο Παναρκαδικός υποδέχθηκε στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής, τον ΠΑΟ Βάρδας, επικρατώντας με 2-0, και τους "πράσινους" να επιστρέφουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από αρκετό καιρό. 

 

 

Το παιχνίδι άρχισε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν "μουδιασμένες" στα πρώτα λεπτά. Μικροτραυματισμοί και αρκετά φάουλ στη μεσαία γραμμή ήταν τα αίτια που δεν άφηναν ούτε τον Παναρκαδικό αλλά ούτε και τον ΠΑΟ Βάρδας να παίξουν το ποδόσφαιρο που ήθελαν.

 

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, το παιχνίδι άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον και στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, οι "πράσινοι" κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Καδάς συνεργάστηκε καταπληκτικά με τον Κολιόπουλο κι αυτός με αρκετό τρέξιμο έφτασε στη μεγάλη περιοχή απέναντι στον Καπούταγλη. Εκεί, έσπασε πολύ έξυπνα στον Τέλη Σαλαπάτα, που βρισκόταν δίπλα του αμαρκάριστος και χωρίς να δυσκολευτεί, ο άσος του Παναρκαδικού, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.

 

Στο 38ο λεπτό του αγώνα, μετά από φάουλ που κέρδισε ο Παναρκαδικός λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα του. Ο Καδάς εκτέλεσε στο δεύτερο δοκάρι, με τον Καπούταγλη αρχικά να απομακρύνει με γροθιές, και στη συνέχεια ο Δήμος έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή για τον Πούτση. Αυτός, όμως δεν έβαλε όπως έπρεπε το πόδι του και από κοντινή απόσταση δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στο πλεκτό, βγάζοντας την άουτ.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα

 

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Παναρκαδικού να διατηρεί το προβάδισμα, με 1-0. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για την επίτευξη ενός ακόμα τέρματος. Στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Καδάς βρέθηκε από πλεονεκτική θέση στα αριστερά και επιχείρησε του σουτ, με την προσπάθεια του όμως να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Καπούταγλη. 

 

Στο 58' ο Καδάς εκτέλεσε το κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του, σημαδεύοντας τον Τ. Σαλαπάτα, με τον σκόρερ της αναμέτρησης να μην καταφέρνει με το κεφάλι του να κάνει δύο τα τέρματα για τον Παναρκαδικό.

 

Στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Σαλαπάτας ανατράπηκε από τον Κοκκίνη, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να του δείξει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να τον αποβάλλει από το παιχνίδι.

 

Το φάουλ που κέρδισε ο Σαλαπάτας, εκτέλεσε απευθείας ο Καδάς. Λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Καπούταγλη αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων βρισκόταν σε ετοιμότητα και αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

 

Το "τριφύλλι" με αριθμητικό πλεονέκτημα πλέον στο παιχνίδι, πίεζε για την επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος που θα του εξασφάλιζε και την πολυπόθητη νίκη.

 

Τελικά αυτό ήρθε στο 67' όταν μετά από αδράνεια της άμυνας, ο Πούτση έγινε αποδέκτης της μπάλας και στη συνέχεια την έσπασε στα αριστερά. Εκεί όμως βρισκόταν μόνο ο Ανδριέλος που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για το 2-0.

 

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τον Σαμπανέι να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα άουτ.

 

Το αποτέλεσμα έμεινε έτσι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Σταθόπουλου, με την ομάδα του Παναρκαδικού να επιστρέφει στις νίκες μετά από την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Καπετάνος, Πετρόπουλος, Γκρόσιος, Αρώνης, Μπίσσιας, Κυριακόπουλος, Πούτση (77' Σταθουλόπουλος), Δήμος, Τ. Σαλαπάτας (70' Γιουκούδης), Καδάς (85' Π. Σαλαπάτας), Κολιόπουλος

 

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Καπούταγλης, Καρούτης, Παλιάτσας, Νικολόπουλος, Κοκκίνης, Ανδριέλος, Πολίτης, Βατσής (64' Μητρόπουλος), Γούρμος (80' Καλογερόπουλος), Ντόμας (84' Λούρμπας), Σαμπανέι

 

Διαιτησία: Σταθόπουλος, Κρετσίμος (Δ. Αττικής) - Παπανικολάου (Κορινθίας)

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων