ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γιουκούδης: "Όνειρο ζωής για μένα η Γ' Εθνική"

Άφησε τη Θεσσαλονίκη για να έρθει στην Τρίπολη και να πραγματοποίησει το όνειρο του, να αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια της Γ’ Εθνικής. Ο Δημήτρης Γιουκούδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κώστα Τόπα, μιλάει για όλους και για όλα.

  

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

 

 

-Αρχικά, αγωνιζόσουν στη Θεσσαλονίκη σε κατηγορίες Α1' και Α'. Πλέον έκανες το μεγάλο βήμα και αγωνίζεσαι στην Γ' Εθνική. Πως νιώθεις γι αυτό;

 

"Σίγουρα νιώθω χαρούμενος που έκανα ένα βήμα παραπάνω και παίζω σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο και πρωτάθλημα".

 

-Πόσο δύσκολο ήταν να πάρεις μία τέτοια απόφαση; Να αφήσεις δηλαδή την πόλη που μεγάλωσες για να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου;

"Είναι δύσκολο να φεύγεις μακριά από τον τόπο που μεγάλωσε και την οικογένεια σου αλλά αφού μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω στον Παναρκαδικό, δεν το σκέφτηκα και πάρα πολύ, διότι έχω βάλει έναν στόχο. Να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ και σίγουρα αυτή η ευκαιρία είναι ένα πολύ σημαντικό σκαλοπάτι για μένα".

 

 

-Όταν έμαθες πως ομάδα Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα, ο Παναρκαδικός, ενδιαφέρονταν για την περίπτωση σου, ποιες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις; 

"Η αλήθεια είναι πως χάρηκα πολύ, καθώς πρόκειται για μία ιστορική ομάδα".

 

-Ποιες είναι οι διαφορές της Γ' Εθνικής με τις κατώτερες κατηγορίες; 

"Οι ομάδες που αγωνίζονται στην Γ' Εθνική, παίζουν πιο ορθολογικό ποδόσφαιρο και ο ρυθμός είναι αρκετά πιο έντονος. Επίσης, δεν υπάρχουν τόσοι χώροι στην επίθεση για να κινηθείς".

 

-Μπορείς να ανταπεξέλθεις στους γρήγορους και απαιτητικούς αυτούς ρυθμούς;

"Πιστεύω πως ναι, με βοήθησε πολύ και η ομάδα που ήμουν στο παρελθόν, η Αναγέννηση Επανομής, γιατί δουλεύαμε σωστά παρόλο που βρισκόταν σε τοπικό επίπεδο".

 

-Έχεις κρατήσει επαφές με τους παλιούς σου συμπαίκτες;

"Μιλάμε συνέχεια με τα παιδιά. Με όλους είμαι πολύ καλός φίλος. Τους γνωρίζω πολλά χρόνια και χαίρομαι πολύ που απ’ ότι φαίνεται θα πάρουν φέτος το πρωτάθλημα γιατί ξέρω πως δουλεύουν σκληρά στην προπόνηση και το αξίζουν πραγματικά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ αυτά τα παιδιά, τον προπονητή και την διοίκηση που με βοήθησαν να κάνω το βήμα παραπάνω".

 



-Σου λείπει καθόλου η Θεσσαλονίκη;  

"Εντάξει, μου λείπουν οι φίλοι και η οικογένεια μου. Παρ’'όλα αυτά δεν ήταν δύσκολο για μένα η εγκατάσταση εδώ πέρα καθώς τα παιδιά του Παναρκαδικού με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και με έβαλαν στο κλίμα αμέσως. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό".

 

-Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου μέχρι τώρα από την ομάδα αλλά κι από την Τρίπολη; 

"Η Τρίπολη είναι μία ήσυχη πόλη που σε βοηθάει να συγκεντρωθείς σ’ αυτό που θες να κάνεις. Η ομάδα έχει τα πάντα που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής. Οι προπονήσεις που κάνουμε αλλά και το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια είναι αυτά που με βοηθούν να γίνομαι καλύτερος".

 

-Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

"Να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται ως ποδοσφαιριστής". 

 

-Οι στόχοι του Παναρκαδικού;

"Στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει κάθε ματς και από την πλευρά μου θα δίνω το 100% γι’ αυτό κάθε φορά. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα πάμε καλά το τελευταίο διάστημα αλλά πιστεύω ότι θα επανέλθουμε στις νίκες, γιατί η ομάδα μας είναι δουλεμένη και έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές".

 

 

-Τέλος, ο νεαρός ποδοσφαιριστής των "πρασίνων" έστειλε την δικιά του ευχή για τη συνέχεια: "Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία. Είναι το πιο σημαντικό για να καταφέρει ο καθένας να πετύχει αυτό που έχει θέσει ως στόχο".



ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων