ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αντωνόπουλος: "Να μην γκρεμίσουμε ότι χτίσαμε"

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Θεοδωράκη, για το παιχνίδι με την Αχαϊκή, τα επεισόδια όπου έγιναν μεταξύ των ποδοσφαιριστών αλλά και για τη συνέχεια του Παναρκαδικού, από εδώ και πέρα.

 

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 

Για το παιχνίδι με την Αχαϊκή: "Θέλω να πω πως ήταν ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος, για διεξαγωγή ποδοσφαίρου. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία, το γνωρίζαμε εξ αρχής. Ξέραμε πως ο αντίπαλος θα είχε το πλεονέκτημα καθώς ήξερε το γήπεδο. Με τα παιδιά είπαμε πως το παιχνίδι θα το κρίνει η προσωπική μονομαχία, αυτός που θα παίξει με πιο πολύ πάθος. Κι όπως είδα χθες η Αχαϊκή μας κέρδισε κατά κράτος σε αυτούς τους δύο τομείς, με αποτέλεσμα να πάρει δίκαια τη νίκη".

 

Για το σκληρό παιχνίδι: "Πιστεύω ότι ήταν στο όριο, όχι όμως του αντιαθλητικού. Ήταν μία ομάδα που έπαιζε για την σωτήρια της και θα έπαιζε όχι με την ποιότητα της, αλλά με την δύναμη της. Αυτό το ξέραμε, δεν ήταν έκπληξη για εμάς. Εμείς έπρεπε να παρουσιαστούμε δυο φορές πιο δυνατοί απ’ αυτούς. Τώρα για κάποια χτυπήματα που έγιναν ήταν μέσα στο επιτρεπτό πλαίσιο. Έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι προετοιμασμένοι".

 

Για το γεγονός πως ο Παναρκαδικός στο δεύτερο μέρος είχε αριθμητικό πλεονέκτημα: "Όταν αγωνίζεσαι με αριθμητικό πλεονέκτημα, πρέπει να βάλεις την μπάλα κάτω, να πας σε αλλαγή πλευράς, να έχεις πλάτος στο παιχνίδι σου. Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας γιατί ο αγωνιστικός χώρος δεν μας το επέτρεπε. Μπορεί η Αχαϊκή να έμεινε με παίκτη λιγότερο και να έκανε πιο εύκολο το έργο μας, όμως δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε στοιχεία στο παιχνίδι μας. Το μόνο που καταφέραμε να κάνουμε ήταν να γεμίσουμε πιο πολύ την περιοχή μας, να φέρουμε πιο πολλούς ποδοσφαιριστές στην αντίπαλη περιοχή, με την ελπίδα ότι θα κερδίζαμε κάτι από εκεί. Η Αχαϊκή όμως έδειξε πως ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι". 

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Για τα επεισόδια στο τέλος: "Σε ένα παιχνίδι, κάποιος θα νικήσει και κάποιος θα χάσει. Το λυπηρό σε αυτή την αναμέτρηση είναι πως ενώ το παιχνίδι έληξε με ομαλό τρόπο, μετά είχαμε την επίθεση από παίκτες προς παίκτες. Εγώ και ο Γαβρηλόπουλος γνωρίζαμε το κλίμα που επικρατεί από τα προηγούμενα χρόνια κι είχαμε πει πως εμείς οι δύο θα πρέπει να διαφυλάξουμε την ηρεμία των ποδοσφαιριστών. Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Σίγουρα έχουμε κι εμείς την ευθύνη από την άποψη ότι ίσως έπρεπε να μην εφυσηχαστούμε πως όλα τελειώσαν. Έπρεπε ήμασταν πιο πονηρεμένοι. Αυτό το δημιούργησαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που κρατούσαν απωθημένα, από τα προηγούμενα χρόνια κι δεν το περιμέναμε. Αυτά τα πράγματα είναι λυπηρά.

Μας στεναχώρησε ιδιαίτερα αυτό το περιστατικά, τόσο εμένα αλλά όσο και τον προπονητή της Αχαϊκής. Δεν το περιμέναμε πάντως".

 

Για το πρόγραμμα του Παναρκαδικού: "Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να βρούμε ψυχικά αποθέματα, να βρούμε την αυτοπεποίθηση που μας λείπει και να επιστρέψουμε στις νίκες. Αυτό είναι που πρέπει να το προσπαθήσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι. Σιγά σιγά χάνουμε όλο αυτό που έχουμε κερδίσει όλο αυτό το διάστημα κι είναι κρίμα γι’ αυτά τα παιδιά, που δουλεύουν καθημερινώς". 

 

Για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ: "Αυτοί που έπαιξαν στο πρώτο γύρο με την Αχαϊκή και αυτοί που έπαιξαν την Κυριακή πάλι μ’ αυτή την ομάδα, ήταν μόνο δύο παιδιά. Δεν υπάρχει ο παλιός κορμός, αλλά σαφώς δεν αποτελεί και δικαιολογία αυτό. Προσωπικά είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου και είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό και πρέπει όλα τα παιδιά να ξέρουν τι θέλω και να μπορούν να ανταπεξέλθουν. Από τη στιγμή που είναι στο ρόστερ του Παναρκαδικού, ο καθένας πρέπει να ξέρει τι ζητάω εγώ και πως μπορούμε να το πετύχουμε. Οι αλλαγές που έγιναν τον Ιανούαριο στο ρόστερ, αλλά δεν πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία και να σταθούμε πάνω σ’αυτό". 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων