ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ούτε τώρα ο Παναρκαδικός

Ο Παναρκαδικός δεν κατάφερε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη, παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Αχαϊκή, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής, της Γ' Εθνικής.

 

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

 

 

Ο Παναρκαδικός, προσπάθησε να ανοίξει το σκορ στο 21', όταν ο Κολλιόπουλος επιχείρησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, χωρίς όμως να τα καταφέρνει.

 

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ, στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης με την κεφαλιά του Μικελάτου. Στην επανάληψη, οι "πράσινοι" δεν μπόρεσαν να φέρουν και πάλι το ματς στα ίσα, παρά το γεγονός πως αγωνίζονταν με παίκτη παραπάνω.

 

Κι αυτό, διότι στο 56' ο Αναγνωστόπουλος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα, ο Γιάννης Ρούτσης να τον αποβάλλει από το παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Γιουκούδης με προσωπική του ενέργεια, θέλησε να νικήσει τον Δρακόπουλο, με την μπάλα όμως να περνάει εκτός ορίων.

 

Το τελικό σκορ, παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, με το "τριφύλλι" να γνωρίζει ακόμα μία ήττα στο πρωτάθλημα.

 

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Σωτηρόπουλος, Ρίλντι, Κωνσταντινόπουλος, Δριμάλας (87' Αποστολόπουλος), Γεωργόπουλος, Λαμπρόπουλος (79' Σπυρόπουλος), Μικελάτος (92' Μαντάς), Αναγνωστόπουλος

 

Παναρκαδικός: Καπετάνος, Κυριακόπουλος, Γκρόσιος, Αρώνης, Δήμος, Γκίτζιας, Σταθόπουλος (63' Μέλλος), Βελισσάρης, Σαλαπάτας, Κολλιόπουλος (74' Καναβέτας), Πούτσι (80' Γιουκούδης)

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων