ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ξύλο στο Αχαϊκή - Παναρκαδικός

Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης, οι παίκτες της Αχαϊκής πιάστηκαν στα χέρια με τους παίκτες του Παναρκαδικού.

 

 

Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι κινήθηκαν απειλητικά προς τους παίκτες του Γιώργου Αντωνόπουλου, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα κι από τις δύο πλευρές.

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Η συνέχεια δόθηκε κι εκτός αγωνιστικού χώρου, όταν οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια. Εκεί, οι παίκτες της Αχαϊκής κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τους παίκτες του Παναρκαδικού, με αποτέλεσμα να παίξουν αρκετές μπουνιές και κλωτσιές στο χώρο μετά τη φυσούνα. Οι αστυνομικές δυνάμεις αιφνιδιάστηκαν και παρότι ο αριθμός τους, ήταν μεγάλος δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν εγκαίρως σ' αυτήν την επίθεση.

 

Οι πιο ψύχραιμοι προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση και να προλάβουν τα χειρότερα. Με επιστολή του ο Παναρκαδικός, είχε ενημερώσει εδώ και αρκετές ημέρες για την πιθανότητα επεισοδίων στο γήπεδο της Αχαϊκής. 

 

Θυμίζουμε ότι πρόπερσι ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε διακοπεί και οι παίκτες των φιλοξενούμενων, χρειάστηκε να περιμένουν πάνω από τρεις ώρες στα αποδυτήρια, μέχρι να αποχωρήσει ο κόσμος που τους απειλούσε και να μπουν στο πούλμαν με ασφάλεια, ώστε να ταξιδέψουν προς Τρίπολη. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων