ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Και τώρα Κύπελλο!

Μετά τον αγώνα στην Πύλο για την 11η αγωνιστική ο Παναρκαδικός θα ταξιδέψει αύριο Τετάρτη 7/12 στην Αμαλιάδα για τον Αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα.

Μέτα την πρόκριση του Παναρκαδικού επί της Δόξας Μεγαλόπολης, η ομάδα της Τρίπολης θα αντιμετωπίσει για την δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου τον Αστέρα Αμαλιάδας.

 

Ο Παναρκαδικός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση σήμερα Τρίτη (6/12). Στο τέλος ο Γιώργος Αντωνόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αμαλιάδα την Τετάρτη (7/12) στις 8:30 το πρωί.

 

Ευχάριστη έκπληξη ήταν το όνομα του Λάζαρου Βελισσάρη, ο άτυχος ποδοσφαιριστής ταλαιπωρήθηκε από συνεχόμενους τραυματισμούς, αλλά πλέον επέστρεψε δυνατός και είναι πάλι στην διάθεση του προπονητή του.

 

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος συμπεριέλαβε στην 18αδα νεαρούς παίκτες και έδειξε διάθεση να δώσει χρόνο συμμετοχής σε μερικούς από αυτούς.

 

Οι παίκτες που επιλέχθηκαν είναι οι εξής:

 

1) Ψυχογιός

 

2) Τσιώσης

 

3) Χουστουλάκης

 

4) Βουτσελάς

 

5) Κυριακόπουλος

 

6) Μπίσσιας

 

7) Κολιόπουλος

 

8) Μέλλος

 

9) Καλύβας

 

10) Δήμος

 

11) Αρδάμης

 

12) Αρώνης

 

13) Βελισσάρης

 

14) Γκρόσιος

 

15) Καναβέτας

 

16) Σαλαπάτας Τ.

 

17) Ραχίμ

 

 

18) Σαλαπάτας Π.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων