ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι επιθετικοί δεν έβαζαν… ο Καπετάνος δεν έτρωγε! (VIDEO)

Ο Παναρκαδικός επέστρεψε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Πύλο και με τα συναισθήματα να είναι ανάμεικτα. Δείτε το βίντεο από την αναμέτρηση του Παναρκαδικού στην Πύλο.

 

Ο Παναρκαδικός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ στο 4΄όταν ο Παπουτσής έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Σαλαπάτας βγήκε πρώτος στην μπάλα έπιασε την κεφαλιά χωρίς όμως να καταφέρει να βρει στόχο.

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου έχασε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με Σαλαπάτα, Σταθουλόπουλο και Καδά να δημιουργούν ευκαιρίες αλλά να μην μπορούν να τις μετουσιώσουν σε γκολ.  

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Πύλου ισορρόπησε το παιχνίδι και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Βρήκε όμως μπροστά της έναν πολύ καλό Καπετάνο που όποτε χρειάστηκε αποσόβησε τον κίνδυνο για τον Παναρκαδικό κρατώντας ανέπαφη την εστία του!

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Παλιγγίνης, Γραμματικόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Ρούσσης, Πύλιος (85′ Σβίγγος), Παναγόπουλος, Τσάτσος, Καραμπάς, Κερμενίδης (60′ Κωστής), Μεντούρ (78′ Κυριαζόπουλος), Μπίζος.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Καπετάνος, Πετρόπουλος, Γκρόσιος, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Δήμος(87′ Π. Σαλαπάτας) , Παπουτσής,  Τ. Σαλαπάτας (90′ Κολιόπουλος), Καδάς, ,  Καναβέτας (70′ Ραχιμ).

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων