ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πήρε το ντέρμπι ο Παναρκαδικός

Ο Παναρκαδικός κέρδισε για δεύτερο σερί ματς στην έδρα του, αυτή τη φορά τον Παναργειακό, με 1-0 και συνεχίζει αήττητος χωρίς να έχει δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Σκόρερ ο Παπουτσής.

 

 

Κλασικό ντέρμπι της Πελοποννήσου με τον Παναρκαδικό να υποδέχεται τον Παναργειακό για τον 3ο Ομιλο της Γ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή έτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν σχετικά νωρίς, στο 18', με τον Παπουτσή. 

Ο σκόρερ της αναμέτρησης είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα, όπως από θέση τετ α τετ, αλλά και από σουτ που δοκίμασε. Στο χορό των φάσεων μπήκε και ο Σαλαπάτας και ο Χατζόπουλος, όμως το 2-0 δεν έγινε και έδωσε στον Παναργειακό το δικαίωμα να ελπίζει. 

Η ομάδα του Αργους έφτιαξε την καλύτερη στιγμή της με μακρινό σουτ του Καλογέρη, ενώ ο ίδιος παίκτης ανάγκασε και τον Καπετάνο στην απόκρουση του αγώνα στα μισά του δευτέρου μέρους. 

Ο Παναρκαδικός πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης με νίκη 1-0 και συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει δεχτεί γκολ μετά από τρεις αγωνιστικές. 

Παναρκαδικός: Καπετάνος, Μπούτας, Χουστουλάκης, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Αρώνης, Παπουτσής, Σταθουλόπουλος, Ραχίμ, Γκρόσιος, Τ. Σαλαπάτας

Παναργειακός: Σαχσανίδης, Κωστακιώτης, Μηλιώτης, Σιάτρας, Φίλης, Πούτσης, Ανδριόπουλος, Χαρίτος, Καρέλης, Καλογέρης, Σαρκάδας

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων