ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δυνατό τεστ με νέα μεταγραφή!

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η φιλική εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναρκαδικού με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Με το Τριφύλλι αγωνίστηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Τάσος Χουστουλάκης! 

 

 

Η σημαντική ενίσχυση του Αστέρα Βλαχιώτη τη φετινή περίοδο οδήγησε την ομάδα του Παναρκαδικού στη διεξαγωγή του συγκεκριμένου φιλικού καθώς πρόκειται για ένα σύνολο με παίκτες που έχουν αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες και οι βλέψεις της ομάδας είναι για άμεση άνοδο στη Γ' Εθνική. 

Ετσι λοιπόν, ο Γιώργος Αντωνόπουλος είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές. Μπορεί το γκολ να μην ήρθε για τον Παναρκαδικό και το ματς να ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, όμως η εικόνα ήταν σε ακόμα ένα ματς θετική.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Καπετάνος, Πετρόπουλος, Βουτσελάς, Ζήσης, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Αρώνης, Παπουτσής, Παναγιώτης Σαλαπάτας, Γκρόσιος και Κολιόπουλος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο χρόνο πήραν και οι γκολκίπερ Ψυχογιός και Τσιώσης και οι Χουστουλάκης (νέα μεταγραφή), Μπούτας, Χατζόπουλος, Μπίσιας, Καδάς, Ραχίμ, Δήμος, Αρδάμης, Μέλος και Τέλης Σαλαπάτας.

Το νέο πρόσωπο για τον Παναρκαδικό είναι ο δεξιός μπακ Τάσος Χουστουλάκης ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη Πετρούπολης και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Νίκη Βόλου, Ασπρόπυργο, Κόρινθο, Τράχωνες, Διαγόρα, Μανδραϊκό, Βύζα Μεγάρων και την περσινή χρονιά έπαιξε στο Λουτράκι. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων