ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ικανοποίηση στο "τριφύλλι"!

Αρκετή ικανοποίηση επικρατεί στο "στρατόπεδο" του Παναρκαδικού, τις πρώτες τρεις μέρες προετοιμασίας για την ομάδα του Παναρκαδικού, υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή και γυμναστή Θανάση Παπαζαφειρόπουλου.

Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει στους παίκτες της ομάδας του "τριφυλλιού", από την πολύ καλή προπόνηση, που τους επαναφέρει σιγά - σιγά σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (27/7) ενσωματώθηκαν και οι έμπειροι παίκτες Χατζόπουλος και Δήμος, ενώ αναμένονται και οι Τέλης Σαλαπάτας και Ψυχογιός.

 

Οι ποδοσφαιριστές πέρασαν αιματολογικές εξετάσεις, ενώ την Πέμπτη (28/7) θα περάσουν εργομετρικά όλοι, εκτός από τους δανεικούς από τον Αστέρα,  που έχουν κάνει με την "κιτρινομπλέ" ομάδα.

 

Το απόγευμα της Πέμπτης (28/7) δεν θα γίνει προπόνηση, η οποία θα συνεχιστεί το απόγευμα της Παρασκευής (29/7).Το Σάββατο (30/7) αναμένεται να γίνει διπλή προπόνηση τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα.

 

Την Κυριακή (31/7) οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων