ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρώτη συγκέντρωση, νέα πρόσωπα και δηλώσεις (VIDEO)

Ο Παναρκαδικός άρχισε το απόγευμα της Δευτέρας την προετοιμασία του για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν με νέα πρόσωπα και δανεικούς ποδοσφαιριστές από τον Αστέρα! Διαβάστε τι έγινε στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και τι ειπώθηκε. 

 

 

Ο Παναρκαδικός μπήκε και πάλι στο γήπεδο μετά την περσινή εξαιρετική σεζόν. Η προετοιμασία άρχισε το απόγευμα της Δευτέρας με όνειρα, φιλοδοξίες και νέα πρόσωπα! Στην πρώτη προπόνηση ήταν τα νέα αποκτήματα Κολλιόπουλος, Παπουτσής και Τσιώσης και οι δανεικοί από τον Αστέρα Γκρόσιος, Ζήσης, Βουτσελάς, Κατσικαδάς ενώ αναμένεται να αποκτηθούν και άλλοι.

Το γενικό καλωσόρισμα και τις ευχές για καλή σεζόν έκαναν ο πρόεδρος της ομάδας Νώντας Ψυχογιός και ο γενικός αρχηγός Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος. 

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Παναγιώτης Γκρόσιος που στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα της ομάδας και στο καλό επίπεδο που έχει και εξέφρασε την πεποίθηση του για καλή απόδοση στη διάρκεια της σεζόν ώστε να βοηθήσει και αυτός όσο μπορεί. 

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Χρήστου Σταθουλόπουλου που ανέφερε την περσινή καλή χρονιά ως οδηγό για τη φετινή. 

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με τις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις και καθημερινές προπονήσεις. 

Ο προπονητής Γιώργος Αντωνόπουλος βρίσκεται στην Ολλανδία για την προετοιμασία του Αστέρα και από το Σάββατο θα είναι ξανά στο τιμόνι του Παναρκαδικού. Μέχρι τότε, οι προπονήσεις θα γίνονται υπό τις οδηγίες του Θανάσα Παπαζαφειρόπουλου. 

Παρών στην πρώτη συγκέντρωση ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, Δημήτρης Μποροβήλος. 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων