ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το φετινό "αντίο", μήνυμα για του χρόνου (VIDEOS)

Έκλεισε η αγωνιστική περίοδος του Παναρκαδικού με ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο σε γνωστό κέντρο στο Στενό. Παρόντες ήταν αρκετοί παίκτες και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Κώτσιρας.

 

Σύσσωμη η διοίκηση του Παναρκαδικού, με τους κ .κ. Λουμπαρδιά , Βλάση να δηλώνουν παρόντες, πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ.

 

Στο τέλος έγινε η κλήρωση για τη λαχειοφόρο αγορά που είχε για δώρο ένα μηχανάκι. Ο τυχερός με τον λαχνό 3355 μπορεί να απευθυνθεί στη διοίκηση και να παραλάβει το δώρο του.

Κατά την διάρκεια της κλήρωσης ο γενικός αρχηγός της ομάδας Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που βοήθησε οικονομικά φέτος. Ο κ. Σωτηρόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αστέρα που βοήθησε πολύ τη φετινή αγωνιστική χρονιά καθώς επίσης και τον Γιάννη Κώτσιρα.

 

Στο τέλος μίλησαν στην κάμερα του arcadiasports.gr , ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος και οι παίκτες Νίκος Χατζόπουλος και Δημ. Δήμος, οι οποίοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους και για την επόμενη χρονιά. 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων