ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νίκη και 3η θέση για τον Παναρκαδικό!

Ο Παναρκαδικός, χωρίς να δυσκολευτεί, κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΟ Βάρδας και επέστρεψε στις νίκες με τα γκολ των Καδά και Αγγελόπουλου. Καλύτεροι από το πρώτο λεπτό οι Πράσινοι πήραν τη νίκη και έφτασαν τους 32 βαθμούς εκμεταλλευόμενοι με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Σπάρτης στη Ζάκυνθο! 

 

 

Ο Παναρκαδικός ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα του και αυτό έκανε κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να ήθελαν τη νίκη για να ξεπεράσουν το Τριφύλλι στη βαθμολογία, όμως οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και το απέδειξαν στο 90λεπτο που είχατε την ευκαιρία να δείτε LIVE STREAMING από το a-s.

Ο Καδάς με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ στο 8' και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη από νωρίς, πριν κάνει σκεφτεί ο αντίπαλος πως μπορεί να κλέψει κάποιο αποτέλεσμα στην Τρίπολη. Η καλή κυκλοφορία εμπόδισε τον ΠΑΟ Βάρδας να δημιουργήσει επιθέσεις με τον Παναρκαδικό να ψάχνει το δεύτερο τέρμα. 

Ο Αγγελόπουλος έγραψε το 2-0 όταν στο 61' υποδέχτηκε τη μπάλα εντός της μεγάλης περιοχής και με σουτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους Πράσινους που, χωρίς να πιεστούν, κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους. 

Ο Κώτσιρας είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Με σωστή διαχείριση και καθαρό μυαλό, ο Παναρκαδικός πήρε τη νίκη, πρόσθεσε τρεις βαθμούς και με 32 βρίσκεται στην 3η θέση του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, πίσω, μόλις, δύο πόντους από την κορυφή!

Ετσι λοιπόν, η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Σπάρτης στη Ζάκυνθο από τον ΑΟ Λεβάντε (1-0) και παραμένει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας! 

Σπάρτη και Παναργειακός έχουν 34 βαθμούς και ακολουθεί ο Παναρκαδικός με 32! 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Παναρκαδικός: Γεωργακόπουλος, Γογωνάς, Μπούτας, Κυριακόπουλος, Χατζόπουλος, Αρώνης, Αγγελόπουλος, Δήμος, Σαλαπάτας, Καδάς, Κώτσιρας

ΠΑΟ Βάρδας: Κωνσταντινόπουλος, Πολίτης Π., Παναγόπουλος, Νικολόπουλος, Λουμπαρδέας, Αγουρίδης, Πολίτης, Γκάτσης, Ντόμας, Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων