ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Πέντε γκολ, βροχή, κόσμος και ένα τρόπαιο! Κυπελλούχος Αρκαδίας αναδείχθηκε ο Παναρκαδικός με 3-2 έπειτα από ένα απολαυστικό παιχνίδι! Σκόρερ για το Τριφύλλι οι Θεοδωράκης, Σαλαπάτας και Μπίσιας, ενώ για την Δόξα πανηγύρισαν οι Γιαννακούλιας και Δρόσος! 

 

 

Ο Παναρκαδικός κατέκτησε το τρόπαιο κόντρα στην αξιόμαχη Δόξα Μεγαλόπολης που δεν επέτρεψε να φανεί η διαφορά της μιας κατηγορίας, ισοφάρισε δύο φορές και κυνήγησε το αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. 

 

Ο τυπικά φιλοξενούμενος, Παναρκαδικός, μπήκε, από νωρίς, μπροστά στο σκορ με τον Μάνο Θεοδωράκη, ο οποίος υποδέχτηκε ωραία πάσα του Τέλη Σαλαπάτα και με πλασέ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 0-1.

 

Η απάντηση της Δόξας Μεγαλόπολης ήρθε στο 28' όταν ο Στρέμπας εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά και ο Γιαννακούλιας βρήκε τη μπάλα στην καρδιά της περιοχής και με δύσκολο πλασέ στον αέρα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. 

 

Ο Παναρκαδικός αντέδρασε άμεσα και δύο λεπτά μετά πήρα ξανά το προβάδισμα. Ο Μπούτας βρήκε από αριστερά τον Καδά, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να τον ανατρέψει, με αποτέλεσμα ο ρέφερι Δελφάκης να δώσει το πέναλτι. 

 

Ο Τέλης Σαλαπάτας ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στο κέντρο της εστίας κάνοντας το 1-2 για το Τριφύλλι, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. 

 

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναρκαδικός έδειξε πως ελέγχει το ματς, δημιούργησε ευκαιρίες με τον Κώτσιρα και τον Θεοδωράκη, όμως η Δόξα έπαιξε έξυπνα στην αντεπίθεση και έκανε τη ζημιά στους φιλοξενούμενους. 

 

Στο 80', έπειτα από μία φάση διαρκείας στην μικρή περιοχή, ο Δρόσος από κοντινή απόσταση έκανε το 2-2 με την ομάδα της Μεγαλόπολης να βάζει δύσκολα στον Παναρκαδικό.

 

Αν και το μυαλό όλων πήγε στην παράταση, ο Μπίσιας μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καδά έπιασε τη δυνατή κεφαλιά, έκανε το 2-3 και έδωσε το Κύπελλο στην ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου. 

 

Κυπελλούχος Αρκαδίας και νικητής του 45ου τελικού ο Παναρκαδικός, έπειτα από ένα υπέροχο παιχνίδι. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων