ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αντωνόπουλος: "Να μην σταθούμε στον τίτλο του φαβορί"

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος μίλησε στον Αρκαδία 93.8 για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναρκαδικό και Δόξα Μεγαλόπολης, αναγνωρίζοντας πως η ομάδα του είναι το φαβορί της αναμέτρησης. 

 

 

Οι δηλώσεις του στον Αρκαδία 93.8:

"Στην ομιλία μου προς τα παιδιά είπα πως πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι, έναν τελικό, ένα τρόπαιο που θέλουμε να κατακτήσουμε. Το θέλουμε ως ομάδα και οι ποδοσφαιριστές και εμείς και όλοι οι άνθρωποι του Παναρκαδικού. 

Η μία κατηγορία παραπάνω που αγωνιζόμαστε, είναι λογικό, να μας φέρνει ως φαβορί, αλλά όλα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Αν μείνουμε στον τίτλο του φαβορί τότε θα βρεθούμε προ εκπλήξεως. 

Το γήπεδο, η ώρα, όλη η ατμόσφαιρα προκαλεί το ενδιαφέρον των ποδοσφαιριστών που θέλουν δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα ματς επιπέδου, σε έναν τελικό Κυπέλλου".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων