ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μόνο η νίκη του ταιριάζει!

Ο Παναρκαδικός επέστρεψε στις επιτυχίες και με νίκη κόντρα στον ΠΑΟ Λουτρακίου (1-0) έφτασε τους 17 βαθμούς στον 3ο Ομιλο της Γ Εθνικής. Το γκολ σημείωσε ο Τσόφλιος στο 59. Αρκετές χαμένες ευκαιρίες για το Τριφύλλι. 

 

 

Με διαφορά ενός βαθμού υπέρ του, ο Παναρκαδικός υποδέχτηκε το Λουτράκι που ήθελε να κάνει τη ζημιά και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Τρίπολη. Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου μπορεί να μην σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο, το έκανε όμως στο δεύτερο και με γκολ του Τσόφλιου έφτασε τους 17 βαθμούς αφήνοντας τον αντίπαλο στους 13. 

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 13', όταν ο Γογωνάς μπήκε στην μεγάλη περιοχή, μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Τσόφλιο, αυτός σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Στο 21' και πάλι ο Γογωνάς βρήκε τον τρόπο να πατήσει περιοχή, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά το άστοχο κοντρόλ έδωσε την ευκαιρία στον Διαμαντή να αντιδράσει. 

Το Λουτράκι ήρθε για να παίξει άμυνα δυσκολεύοντας την επιθετική ανάπτυξη του Παναρκαδικού και το κατάφερε στο πρώτο 45λεπτο όπου οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Ο Μηλιώτης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο 46 έπιασε στο ύψος της μικρής περιοχής μία δυνατή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Δήμου, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Λουτρακίου. 

Στο 55' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καδά, ο Καστριτσέας πήρε την κεφαλιά, αλλά και πάλι δεν έγινε το χατίρι του Παναρκαδικού, καθώς η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. 

Το γκολ ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους. Ο Καδάς έκανε καλή κίνηση από αριστερά και με ωραία σέντρα βρήκε τον Τσόφλιο, ο οποίος με κλασική κίνηση φορ πλάσαρε γράφοντας το 1-0!

Στη συνέχεια, το Τριφύλλι κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν στην άμυνα και το τελικό αποτέλεσμα χαροποίησε τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες για ακόμα ένα ματς της φετινής εξαιρετικής προσπάθειας.

Η τελευταία καλή στιγμή ήρθε στο 88' με τον Κώτσιρα να σουτάρει και να είναι έτοιμος να πανηγυρίσει το 2-0 αλλά τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει με θεαματικό και δύσκολο τρόπο.

Με αυτήν τη νίκη ο Παναρκαδικός έφτασε τους 17 βαθμούς και επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την ήττα στην Καλαμάτα αποδεικνύοντας πως πρόκειται για μία ομάδα με μέταλλο που ξέρει να απαντά στα αρνητικά αποτελέσματα με την κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα σε καλές ομάδες, όπως το Λουτράκι. 

Η επόμενη αγωνιστική φέρνει ένα σπουδαίο ντέρμπι με τον Παναρκαδικό να φιλοξενείται στο Αργος κόντρα στον πρωτοπόρο Παναργειακό! 

Συνθέσεις:

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Γογωνάς, Μπούτας, Καστριτσέας, Χατζόπουλος, Σταθουλόπουλος (Κυριακόπουλος), Σαλαπάτας (Μηλιώτης), Δήμος (Αρώνης), Τσόφλιος, Καδάς, Κώτσιρας

Πάγκος: Αρώνης, Ασεν, Μηλιώτης, Μάνος, Κυριακόπουλος, Μέλλος, Χρήστου

 

Λουτράκι: Διαμαντής, Νικολάου, Παπαναστασίου, Σιώκος, Μαυρέλης, Τσώκος, Παπουτσής, Μάγγος, Κωβαίος, Ζερβός, Αποστολάκης

Πάγκος: Πετρίδης, Νώτης, Κολοβάκης, Παναγιωτόπουλος, Σπανίδης, Χατζηστάμου, Πεγκάη

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων