ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χάρισε την ισοπαλία!

Ο Παναρκαδικός βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Παναγιωτόπουλο στο 27', αντέδρασε με καλές φάσεις των Καδά, Χατζόπουλου, όμως είδε τον Θωμά να αποκρούει πέναλτι του Τσόφλιου στο 93' και να δίνει τη νίκη στην Μαύρη Θύελλα. Τελικό σκορ 1-0. 

 

 

 Ο Παναρκαδικός άργησε να βρει ρυθμό στην αναμέτρηση με την Καλαμάτα να δημιουργεί φάσεις μπροστά στην εστία του Ψυχογιού κυρίως με τον Παναγιωτόπουλο και τον Αγγελόπουλο. Ο πρώτος έμελλε να ανοίξει και το σκορ στο 27’ εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στο κέντρο της άμυνας, όπου χωρίς να δυσκολευτεί έκανε το 1-0.

Το Τριφύλλι χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, απείλησε με τον Καδά, έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Σταθουλόπουλο, ενώ είχε δοκάρι με τον Σαλαπάτα στο 45' έπειτα από σέντρα του Κώτσιρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προτίμησαν να μην ρισκάρουν και να παίξουν για την διατήρηση του αποτελέσματος. Ο Παναρκαδικός έδειξε καλύτερο πρόσωπο, προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και η καλύτερη ευκαιρία ήρθε στο 82 όταν ο Καδάς εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Χατζόπουλος έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, βλέποντας την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. 

Οι παίκτες του Γιώργου Αντωνόπουλου δεν τα παράτησαν αλλά είδαν την τύχη να τους γυρνά την πλάτη όταν ο Κώτσιρας στο 90' βρήκε τον Καδά μέσα στη μεγάλη περιοχή, αυτός έπιασε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ και δεν επέτρεψε την ισοφάριση. 

Στο 93' ο Κώτσιρας κέρδισε πέναλτι, ο Τσόφλιος ανέλαβε την εκτέλεση και είδε τον Θωμά να αποκρούει δίνοντας τη νίκη στη Μαύρη Θύελλα. 

Η ήττα κρατά τον Παναρκαδικό στους 14 βαθμούς με τον Παναργειακό να φιγουράρει στην κορυφή με 19 βαθμούς μιας και κέρδισε τον Αιολικό με 3-0 στο Αργος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων