ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αντωνόπουλος: "Κέρδος μας να γινόμαστε καλύτεροι" (VIDEO)

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος παρευρέθη στον τελικό Κυπέλλου του Arena Sports Club, μιλώντας τόσο για το τουρνουά όσο και για την προετοιμασία με τον Παναρκαδικό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
"Όσον αφορά το ματς δεν θα ήθελα να σχολιάσω πολλά πράγματα. Απλώς ήθελα να πώ ότι είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις στην πόλη. Έχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό σκηνικό και εγκαταστάσεις από τα παιδιά και είναι σημαντικά που γίνονται τέτοια τουρνουά. Όσον αφορά τον τελικό, μπορεί να κέρδιζε η μία ομάδα, μπορεί να κέρδιζε η άλλη. Σημασία έχει που είχε κόσμο. Το ευχαριστήθηκαν τα παιδιά και έγινε ένα καλό παιχνίδι.  Η αλήθεια είναι ότι επειδή σταμάτησα απότομα το ποδόσφαιρο  μου λείπει, αλλά έχω βρει κάποιες καλές προοπτικές στο ξεκίνημα της προπονητικής μου καριέρας και αυτό το ευχαριστιέμαι και μου αρέσει. Έχω καλούς συνεργάτες δίπλα μου και άτομα που με βοηθούν και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πιστεύω ότι είναι καλύτερο να είσαι ποδοσφαιριστής.
Εννοείται ότι όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από τις αλάνες και από τα 5Χ5, τα τέρματα με τις πέτρες... Έτσι ξεκίνησαν και από τις αλάνες και τα 5Χ5 θα αναδειχθούν και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές".
Για τον Παναρκαδικό ανέφερε:" Έχω πει και στο παρελθόν ότι μπορεί τα δείγματα να είναι καλά. Εμείς έχουμε την τύχη να δουλεύουμε κάθε μέρα. Κάθε μέρα δουλεύουμε και θα προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι. Έχουμε νεαρούς και καλούς παίκτες. Σημασία έχει να γινόμαστε καλύτεροι. Αν γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι, αυτό θα είναι το κέρδος μας.
Για τον νεαρό γιο του: "Μακάρι να έχει το ταλέντο και να τα καταφέρει. Υγεία πάνω απ' όλα και όλα τα άλλα αν είναι θα έρθουν".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων