ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα πρώτα συμπεράσματα (VIDEO & PHOTOS)

Στον Παναρκαδικό συνεχίζουν σε φουλ ρυθμούς την προετοιμασία για τη νέα χρονιά και πλέον αρχίζουν να βγαίνουν και τα πρώτα αγωνιστικά συμπεράσματα.

 

Το Σάββατο (8/8) οι παίκτες του Παναρκαδικού είχαν το πρώτο εσωτερικό διπλό, δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Αντωνόπουλο να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας τους. 

 

Η όρεξη, το πάθος και η ικανότητα των 28 παικτών που έλαβαν μέρος, έδειξαν ότι ο Παναρκαδικός παρουσιάζει κάτι καινούργιο φέτος.

Μάλιστα, ο καταρτισμός της βασικής 11άδας θα είναι μάλλον ευχάριστος πονοκέφαλος για τον προπον ητή. Όλοι οι παίκτες δείχνουν έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση του δύσκολου πρωταθλήματος της Football League 2.

 

Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε 1-1, με τους τους Σταθουλόπουλο και Ντιόγκο να πετυχαίνουν τα γκολ. Την Κυριακή (9/8) οι παίκτες έχουν ρεπό και θα προπονηθούν πάλι την Δευτέρα. 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων