ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Φιλικό και σχεδιασμός για το μέλλον!

Φιλικό αγώνα με την ποδοσφαιρική ομάδα του Κέντρου Εκπαίδευσης Μηχανικού (ΚΕΜΧ ) θα δώσει την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 (ώρα 5 μ.μ.) ο Παναρκαδικός στο γήπεδο της Τρίπολης. 

 

Μετά την έγκριση που έδωσε η 4η Μεραρχία Πεζικού ο Παναρκαδικός είναι έτοιμος να υποδεχτεί το απόγευμα της Τετάρτης την ομάδα των επιλέκτων ποδοσφαιριστών του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του Ναυπλίου. 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής Πέτρος Καλαντζής θα συνεχίσει να προπονεί τους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού μέχρι το τέλος του μήνα. 

 

Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον κόσμο για την φετινή στήριξη και άρχισε ήδη τις επαφές για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. 

 

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Παναρκαδικού, Νώντας Ψυχογιός: "Η ομάδα κάλυψε φέτος όλες τις οικονομικές της υποχρεώσεις και είναι έτοιμη χωρίς εκκρεμότητες να σχεδιάσει τη νέα χρονιά. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία", δήλωσε ο πρόεδρος. Και συνέχισε: "Είμαστε σε συζητήσεις με διάφορους παράγοντες αλλά τίποτα ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμο για το μέλλον του Παναρκαδικού". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων