ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τζήλος στον 93.8: "Σκαλοπάτι για τους Αρκάδες ποδοσφαιριστές ο Παναρκαδικός"

Για όλους και για όλα μίλησε ο εκ των προπονητών του Παναρκαδικού, Γιώργος Τζήλος στην αθλητική εκπομπή του Αρκαδία 93.8, το μεσημέρι της Παρασκευής (6/3).

Ο Αρκάς προπονητής, ο οποίος μαζί με τον Κώστα Καλογιαννίδη αποτελούν το τεχνικό δίδυμο του "τριφυλλιού", αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Παναρκαδικού για την εντός έδρας κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Μανδραϊκό, αλλά και στο πόσο διαφορετική θα ήταν η θέση του "τριφυλλιού" αν όλα είχαν κυλήσει ομαλά το περασμένο καλοκαίρι.

Αναλυτικά:

 

"Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Μανδραϊκό. Εμείς δεν κοιτάμε την βαθμολογική θέση που έχει η ομάδα. Κοιτάμε μόνο την δική μας ομάδα. Βλέπουμε με σοβαρότητα το παιχνίδι, σαν να παίζουμε με τον πρωτοπόρο. Δεν έχει σημασία για εμάς η βαθμολογία. Ο Μανδραϊκός είναι μια επικίνδυνη ομάδα, παίζει για τον κόσμο του, παίζει για την φανέλα του. Έχουν φιλοδοξίες και θέλουν να κάνουν κάποιες ζημιές. Δεν θέλουμε να την "πατήσουμε" από μια ομάδα που σίγουρα δεν έχει να χάσει τίποτα και βαθμολογικά έχει ελάχιστες πιθανότητες να σωθεί.

 


-"Στην ομάδα είμαστε τις τελευταίες αγωνιστικές αήττητοι. Έχουμε συγκεντρώσει πάρα πολλούς πόντους, έχουμε πάρα πολύ καλό ρυθμό. Η ομάδα είναι πανέτοιμη για αυτό το παιχνίδι". 

 


-"Δεν έχουμε ελλείψεις, πλην του Αρδάμη, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες.

 


-"Ναι επιστρέφει ο Θοδωρής ο Μπούτας. Σίγουρα ο Γιώργος ο Αρώνης είναι ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις.  Αυτό για τον προπονητή είναι κρίσιμο, να έχει παίκτες που μπορούν να παίξουν παραπάνω από μία θέση και μάλιστα με επιτυχία".

 


-"Το ξέραμε, ωστόσο εγώ και ο Κώστας (σ.σ: Καλογιαννίδης) δεν κρυφτήκαμε πίσω από δικαιολογίες, ούτε από απουσίες που είχε το ρόστερ. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και τον ρυθμό της. Ενισχύθηκε και στην πορεία η ομάδα σε σημεία που ξέραμε ότι πονούσε, αλλά δυστυχώς έγιναν τόσο γρήγορα τα πράγματα που πρώτα από όλα, έπρεπε πρώτα η ομάδα να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα. Βλέποντας στην πορεία ο Παναρκαδικός θα μπορούσε τυχόν να διορθώσει και όποιες ελλείψεις τυχόν είχε.  Εμείς είχαμε δεσμευτεί από την αρχή, ότι η ομάδα θα είχε τουλάχιστον την παραμονή. Είμασταν σίγουροι γι' αυτό και είχαμε πει εγώ και ο Κώστας (σ.σ: Καλογιαννίδης), ότι αν η ομάδα δεν σωθεί τουλάχιστον, θα είχαμε αποτύχει εγώ και ο Κώστας (σ.σ: Καλογιαννίδης). Ξέραμε τις δυνατότητες της ομάδας και νομίζω ότι όπως είναι τα πράγματα τώρα δικαιωνόμαστε αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Μαθηματικά ακόμη δεν έχουμε σωθεί. Εμείς απλά ξέραμε ότι τουλάχιστον πάνω-κάτω, η ομάδα θα καθυστερήσει γιατί η ομάδα έπρεπε και να προετοιμαστεί, να βρει ρυθμό, να βρει τα πατήματα της, να φτιάξει μια καινούρια ομοιογένεια γιατί είχαν φύγει αρκετά παιδιά από το περσινό ρόστερ. Για εμάς ήταν θέμα χρόνου".

 

     
-"Δεν είναι καλό να μιλάμε υποθετικά αλλά βάσει των αποτελεσμάτων που έχουν έρθει, θα μπορούσε η βαθμολογική θέση και απόδοση του Παναρκαδικού να είναι διαφορετική. Ποτέ δεν χάσαμε την εμπιστοσύνη μας στην ομάδα,  όποιο παιδί και να είναι στο ρόστερ. Άλλωστε τα παιδιά είναι τρίτη χρονιά στην ομάδα που δίνουν απαντήσεις και πλέον νομίζω ότι ο τελευταίος που θα είχε μείνει για να αμφισβητεί την αξία της ομάδας, και των παικτών και των προπονητών  αλλά και της διοίκησης, η οποία σε δύσκολες εποχές,  βάζει το χέρι στην τσέπη για να κατέβει η ομάδα, νομίζω ότι έχει πειστεί. Αν δεν έχει πειστεί και ο τελευταίος; Τι να σου πω; θα του περάσει".  

 


-"Νομίζω ότι είναι αυτονόητο, ο Παναρκαδικός θέλει τουλάχιστον την παρουσία του κόσμου. Το έχουμε ξαναπεί, τόσα παιδιά από εδώ, νομίζω ότι αξίζουν τον κόπο να στηριχθούν. Νομίζω ότι παίζουν παίκτες αντιπροσωπεύουν το τοπικό ποδόσφαιρο, είναι μια διέξοδος και μια ελπίδα για το τοπικό ποδόσφαιρο. Φανταστείτε που θα παίζουν τα παιδιά στο τοπικό χωρίς τον Παναρκαδικό. Ο Αλπίν, ο Μπίσσιας, ο Κώτσιρας παίζουν στον Παναρκαδικό. Θα ακολουθήσουν και άλλα παιδιά του χρόνου.  Χωρίς τον Παναρκαδικό, θα υπάρχει τοπικό και τίποτα άλλο. Δεν θα υπάρχει άλλο  σκαλοπάτι για να ανεβαίνουν τα παιδιά. Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να στηρίζεται η ομάδα. Παλεύει με ελάχιστα μέσα εδώ και χρόνια. Μόνο ο Παναρκαδικός μπορεί να δώσει σε πρώτη φάση την ευκαιρία στους Αρκάδες ποδοσφαιριστές, γιατί είναι πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα η Γ' Εθνική. Παρακολουθείται από πάρα πολύ κόσμο. Πλέον το ίντερνετ, έχει φέρει πάρα πολύ κοντά τον κόσμο, έχει μειώσει τις αποστάσεις και κάτι που γίνεται στην Τρίπολη εύκολα το μαθαίνει κάποιος στην Θεσσαλονίκη. Για κάποιον ποδοσφαιριστή, μπορεί να πάρει εύκολα πληροφορίες, να παρακολουθήσει κάποια βίντεο κλπ. Νομίζω είναι εύκολο πλέον για κάποιο παιδί να κάνει το άλμα από μια ομάδα και νομίζω ότι η Γ' Εθνική είναι ιδανική για το άλμα ενός παιδιού".

 

 

-"Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να στηριχθεί η προσπάθεια των ατόμων της διοίκησης, των παιδιών και η δική μας βέβαια γιατί ο Παναρκαδικός τις τελευταίες 6 αγωνιστικές παραμένει αήττητος. Έχει πετύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και νομίζω ότι  είναι κρίμα στην έδρα σου, να μην βγάζεις ούτε την διαιτησία. Να τα πούμε και απλά τα πράγματα γιατί είναι και οικονομικοί οι λόγοι. Να μην βγάζεις ούτε την διαιτησία και να αναγκάζονται οι παράγοντες να ξηλώνονται από την τσέπη τους. Τουλάχιστον χρειάζεται η ομάδα στήριξη και αυτά τα παιδιά".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων