ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός: Δεν τα κατάφερε στην Ελευσίνα

Ο Παναρκαδικός δεν τα κατάφερε κόντρα στον Πανελευσινιακό αν και στάθηκε καλά στην αναμέτρηση. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο οι γηπεδούχοι "σφράγισαν" τη νίκη κόντρα στους "πράσινους", επικρατώντας 2-0.

Η ομάδα της Τρίπολης προσπάθησε να σταθεί καλά απέναντι σε έναν πιο ισχυρό αντίπαλο, έχασε μια καλή ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Αρώνη, ωστόσο λίγο πριν φύγει το ημίχρονο δέχτηκε το γκολ που την έβαλε πίσω στο σκορ και της... "έκοψε" τα πόδια.

Το ακόμα χειρότερο για τους "πράσινους" είναι πως ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο και το δεύτερο ημίχρονο, δηλαδή με γκολ από τον Πανελευσινιακό και πλέον σαφέστατο προβάδισμα. Τα όποια περιθώρια για αντίδραση στένευαν, ενώ το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, με τον Παναρκαδικό να στρέφει το ενδιαφέρον του στις επόμενες αναμετρήσεις.

H ενδεκάδα του Παναρκαδικού: Ψυχογιός, Κυριακόπουλος, Μπούτας, Κωστάκης Μπεντεβής, Βλαχοκυριακός, Αρδάμης, Δήμος, Τριμπόνιας, Καδάς, Αρώνης. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων