ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Ένας χρόνος, χίλια κύματα!

Σε λίγες ώρες το 2014 μας αποχαιρετά και ανατρέχοντας στη σεζόν που πέρασε το σίγουρο είναι πως μόνο... ήρεμη δεν ήταν η χρονιά για τον Παναρκαδικό. Η ομάδα των "πρασίνων" πέρασε από πολλά κύματα. Πάμε να τα θυμηθούμε μαζί.

Η αρχή της... αλλαγής!

Με την είσοδο του 2014 έγιναν καλύτερα τα πράγματα για τον Παναρκαδικό. Οι "πράσινοι" άρχισαν να βρίσκουν πατήματα, οι Καλογιαννίδης και Τζήλος άρχισαν να δημιουργούν ένα σκληρό σύνολο και η ηλιαχτίδα έκανε την εμφάνισή της. Τα αποτελέσματα άρχισαν να έρχονται, η αισιοδοξία να κάνει την εμφάνισή της και κυρίως ο κόσμος να... "ψήνεται" πως θα γίνει κάτι καλό. Η αλήθεια είναι πως η χρονιά δεν εξελίχθηκε, σε κάποιους τομείς, όπως θα ήθελαν στην διοίκηση.

Οι νίκες και οι πρώτοι πανηγυρισμοί

Το κλίμα στα αποδυτήρια άρχισε να στρώνει. Άπαντες είχαν καταλάβει πως η κατάσταση δεν θα αλλάξει, τα λεφτά από τους επενδυτές δεν θα έρθουν και αποφάσισαν πως θα παίξουν για τη φανέλα και για την... πάρτη τους. Οι νικες έρχονται, οι βαθμοί μπαίνουν στο σακούλι και οι Καλογιαννίδης και Τζήλος βλέπουν πως έχουν στη διάθεσή τους παίκτες ικανούς αλλά κυρίως ψυχωμένους να σώσουν την παρτίδα.

Η σωτηρία και ο ενθουσιασμός

Κάτι η νίκη με την Καλαμάτα, κάτι οι νίκες με ομάδες καλύτερες από τους "πράσινους" έφεραν εξαιρετικές καταστάσεις και σιγά σιγά πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια. Η παραμονή ήταν όλο και πιο κοντά, πλέον άπαντες το είχαν πιστέψει και η ομάδα μετά από αρκετό καιρό είχε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της και ικανή να πάρει αποτελέσματα μακριά από την Τρίπολη. Ο στόχος δεν άργησε να επιτευχθεί. Η ισοπαλία στο Άργος έκλεισε μια δύσκολη αλλά παράλληλα εκ του αποτελέσματος επιτυχημένη χρονιά.

Το καλοκαίρι που... άργησε να έρθει

Και ενώ όλα έδειχναν πολύ καλά και από την στιγμή που η σεζόν ολοκληρώθηκε θετικά, άπαντες πίστεψαν πως η συνέχεια θα ήταν ανάλογη. Ωστόσο αυτό δεν προέκυψε στην πράξη. Τα διοικητικά προβλήματα δεν έλειψαν, όπως και η ανυπαρξία ανθρώπων οι οποίοι θα έβαζαν λεφτά και θα έκαναν τον σύλλογο να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την σωτηρία στην Γ' Εθνική. Η καθυστέρηση ήταν κάτι παραπάνω από χαρακτηριστική και χάθηκε πολύτιμο έδαφος τόσο για την ενίσχυση, όσο και για την έναρξη της προετοιμασίας. 

Παλεύοντας για βαθμούς...

Τα παραπάνω φάνηκαν λίγο καιρό αργότερα. Η προετοιμασία ξεκίνησε, η ενίσχυση σχεδόν ελάχιστη και το έργο όλων πολύ δύσκολο. Νεαροί παίκτες, οι οποίοι την περασμένη χρονιά είχαν χρόνο συμμετοχής, έπεσαν φέτος στα βαθιά και τα αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν δεν ήταν καλά. Το ίδιο συνέχισε παρά κάποια τρίποντα που ήρθαν. Πλέον, το 2015 άπαντες ελπίζουν να φέρει την διοικητική ηρεμία, τα... χρήματα και φυσικά τις νίκες που θα κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία και θα της δώσουν την δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων