ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Και τώρα... τρίποντο εντός!

Η αρχή έγινε! Ο Παναρκαδικός πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν, κόντρα στον Μανδραϊκό και έκανε... σεφτέ στις νίκες μακριά από την Τρίπολη.

Πλέον, ζητούμενο είναι να γίνει το ίδιο και στις αναμετρήσεις μέσα στην έδρα του, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στο Λουτράκι. Η απόδοση των παικτών ήταν καλή, τόσο αμυντικά όσο και μεσοεπιθετικά, δημιουργόντας ευκαιρίες και φτιάχνοντας... καταστάσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ.

Οι Βλαχοκυριάκος, Δήμος και Αρδάμης λειτούργησαν αρμονικά στη μεσαία γραμμή, με τον τελευταίο να βρίσκει την ευκαιρία να πατάει περιοχή και να σκοράρει και δύο φορές. Εξαιρετικά τα πήγαν και οι Καδάς, Αρώνης στα άκρα, όπως φυσικά και ο Κώτσιρας στην επίθεση.

Πλέον, οι παίκτες των "πρασίνων" πατούν πάνω σε αυτή την εμφάνιση και προετοιμάζονται για το παιχνίδι με το Λουτράκι, την ερχόμενη Κυριακή. Είναι μια αναμέτρηση κομβική, καθώς με ένα τρίποντο, ο Παναρκαδικός θα δείξει πως είναι "εδώ" και έχει επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, για τα καλά.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και μετά το ρεπό της Τρίτης, οι παίκτες επέστρεψαν για να γυμναστούν και να προπονηθούν κανονικά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων