ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κολιόπουλος στο a-s: " Απότομη διακοπή στη σεζόν, νωρίς να σκεφτώ το επόμενο βήμα μου."

Ο πολύπειρος επιθετικός της ΑΕΚ Τρίπολης μίλησε στο Arcadia Sports για όλα.

 

Κώστα καλησπέρα, η σεζόν τελείωσε ξαφνικά φέτος, μίλησε μας γι΄αυτό.

"Καλησπέρα σας,η σεζόν πράγματι τελείωσε ξαφνικά για την ΑΕΚ Τριπολης αλλά και γενικά για το ποδοσφαιρο και όλον τον αθλητισμό στην Ελλάδα. Παρότι είχαμε υποβιβαστεί και μαθηματικά στη χαμηλότερη κατηγορία μας αφήνει μια πικρία αυτό σαν ομαδα γιατί δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα και τους εναπομείναντες αγώνες που είχαμε να δώσουμε. Παρόλο που δεν είχαμε κάποιο στόχο σαν ομαδα θέλαμε να αγωνιστούμε και να ευχαριστηθούμε αυτά τα παιχνίδια."

Η εξάπλωση της πανδημίας βέβαια δεν άφηνε περιθώρια για κάτι άλλο. Συμφωνείς με τα μέτρα;

"Η σεζόν έληξε εγκαίρως για να προφυλαχθούμε όλοι από την εξάπλωση του κορωνοϊού πράγμα που επετεύχθη και που ήταν το πιο σημαντικό για όλο τον κόσμο. Συμφωνώ με όσα έγιναν και χαίρομαι που η χώρα μας είχε μικρό αριθμό θυμάτων και ακόμα πιο πολύ είμαι χαρούμενος που στην πόλη μας και γενικά την Αρκαδία τα πράγματα πήγαν πολύ καλά."

Ίσως είναι νωρίς αλλά γνωρίζοντας όλοι πως είσαι από τους παίκτες που έχει παραστάσεις και προσδοκίες σο ποδόσφαιρο, έχεις μιλήσει με κάποια ομάδα για του χρόνου ή έχεις κάνει κάποιες δικές σου σκέψεις;

 "Για την επόμενη χρόνια είναι πολυ νωρις να μιλήσω γιατί πρωτα πρέπει να ξεκαθαρίσω τι θα κάνω στην επαγγελματική μου ζωή και μετά να δω πως θα το συνδυάσω με την αθλητική μου δραστηριότητα.
Πάντως σαν πρώτη σκέψη θέλω να μείνω σε ένα καλό ανταγωνιστικό επιπεδο.
Τελος, θέλω να ευχηθώ με την ευκαιρία που μου δίνετε, να έχει υγεία όλος ο κόσμος γιατί όπως είδαμε όλα τα πραγματα και όλες οι συνθήκες μπορούν να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων