ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καψής στο a-s: "Ολοι ενωμένοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές"

Για την καθημερινότητα του αλλά και για τα μέτρα που καλείται να πάρει ο κόσμος, μίλησε στο a-s, ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ Τρίπολης, Βαγγέλης Καψής.

 Αναλυτικά τα όσα είπε:

 

Πως είναι πλέον η καθημερινότητα σου;

"Η καθημερινότητα μου έχει αλλάξει όπως και όλων πιστεύω. Προσθέτοντας καινούργιες ασχολίες στην ζωή μου και ειδικά μέσα στο σπίτι!Όσο μπορούμε να το κάνουμε γιατί δεν είναι και εύκολο".

Από την ομάδα τι οδηγίες σας έχουν δοθεί;

"Κατά πρώτη φάση να προσέχουμε τους εαυτούς μας και τους ανθρώπους γύρω μας και να φέρουμε την γυμναστική όλοι μέσα στο σπίτι μας. Γιατί αυτό θα μας βοηθήσει και σωματικά αλλά και ψυχικά σε αυτό το πράγμα που βιώνουμε! Εμάς ο γυμναστής μας μας έχει δώσει ένα πρόγραμμα που προσωπικά εμένα με βοηθάει πάρα πολύ".

Πόσο δύσκολο είναι για έναν ποδοσφαιριστή να απέχει από αγωνιστικές δραστηριότητες;

"Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ολοι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτό! Αλλά και ο αθλητισμός σε τέτοιες καταστάσεις περνάει σε δεύτερη μοίρα".

Ενα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις;

"Όλοι να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι για να περάσει όσο πιο γρήγορα όλο αυτό και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα. ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ!!!".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων