ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έχασε στις λεπτομέρειες από τον Αήττητο Σπάτων η ΑΕΚ Τρίπολης

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ΑΕΚ Τρίπολης από τον Αήττητο Σπάτων, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

 

Στο 29’ οι κιτρινόμαυροι σκόραραν αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Ο Κολιόπουλος έκανε το γύρισμα για τον Ανδριανό αλλά η μπάλα είχε βγει εκτός οριών. Η ΑΕΚ είχε μεγάλη ευκαιρία και στο 31’ με την κεφαλιά του Ανδριανού, η οποία πέρασε ελάχιστα άουτ.

Λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με τον Ταμπάκη αλλά ούτε το συγκεκριμένο τέρμα μέτρησε, καθώς ο παίκτης του Αήττητου ήταν σε αντικανονική θέση.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Χουσελάς σε κενή εστία δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ταμπάκης βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Κωλοστούμπη με τον πορτιέρε της ΑΕΚ να του λέει «όχι».

Στο δεύτερο 45λεπτο και συγκεκριμένα στο 52’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από κόρνερ του Γερόλυμου, ο Τζανουλίνος πήρε τη κεφαλιά και σκόραρε.

Οι κιτρινόμαυροι απείλησαν ξανά στο 66’ με την κεφαλιά του Πετρόπουλου να καταλήγει στα χέρια του Στεφανίδη.

Το τελικό σφύριγμα, βρήκε τον Αήττητο Σπάτων νικητή της αναμέτρησης χάρη στο τέρμα του Τζανουλίνου στο 52'.

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κωλοστούμπης,Πετρόπουλος, Καψής, Τσαγλιτζόπουλος, Καϊάφας, Μπατάμης, Κοντογιαννόπουλος, Αρδάμης, Ανδριανός, Κολιόπουλος, Μπαλάσης

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Στεφανίδης, Στυλιανόπουλος, Γερολυμος, Τζανουλίνος, Βενέτης, Τσέπας, Ταμπάκης, Ντουσάι, Χουσελάς, Πρέντι Αρης, Χιλάι

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων