ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Λύγισε" στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ Τρίπολης

Η ΑΕΚ Τρίπολης γνώρισε την ήττα από την πρωτοπόρο Ρόδο με 2-0. Θετική εμφάνιση από τους κιτρινόμαυρους στο πρώτο ημίχρονο αλλά η ανωτερότητα των γηπεδούχων μίλησε στο τέλος.

 ΑΣΤΕΡΑΣΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν μία μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, χωρίς όμως να βρίσκουν δίχτυα.

Η Ρόδος είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα της ΑΕΚ κράτησε το μηδέν.

Ετσι οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόδος μπήκε αποφασισμένη για να ανοίξει το σκορ. Τελικά, το γκολ ήρθε στο 50’ όταν ο Γιόνδης νίκησε από κοντινή απόσταση τον Μπροκάκη, μετά από σέντρα του Χασομέρη.

Λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα και πάλι με τον Γιόνδη.

Το 2-0 ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με την ΑΕΚ να παρουσιάζεται καλή στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο στο δεύτερο 45λεπτο δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Ρόδος: Πίτκας, Κωστόπουλος, Μπαρούτας (68’ Νικολόπουλος), Κανταρτζής, Σουλάϊ, Μισέλ, Μαρτσάκης (85’ Παπαθανασίου), Γκίνης, Παπαδόπουλος (46’ Δελαπόρτας), Γιόνδης, Χασομέρης (73’ Βουργουτζής).

A.E.K. Τρίπολης: Μπροκάκης (81’ Κωλοστούμπης), Μπαλάσης, Καττής, Καψής, Καϊάφας, Μπακάμης, Κοντογιαννόπουλος, Αρδάμης, Ανδριανός, Κολλιόπουλος (68’ Πετρόπουλος), Σελενίδης (57’ Τζαλγιτζόπουλος).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων