ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΕΚ Τρίπολης - Κόρινθος 2006' 1-1: Ματσάρα με 2 γκολ, 2 χαμένα πέναλτι και 4 δοκάρια!

Ματς που θα ζήλευαν και στην Premier League! ΑΕΚ Τρίπολης και Κόρινθος... αρνήθηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και το τελικό σκορ έγραψε 1-1!

 

Χαμένο πέναλτι ο ένας; Χαμένο πέναλτι κι ο άλλος! 

Δοκάρι ο ένας; Δοκάρι κι ο άλλος. Και πάλι το ίδιο!

Γκολ ο ένας; Γκολ κι ο άλλος!

Μια ματσάρα με τα όλα της μεταξύ ΑΕΚ Τρίπολης και Κορίνθου 2006 με το τελικό σκορ να είναι 1-1 και τους Αρκάδες να μην μπορούν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους φετινή νίκη δεχόμενοι γκολ στο 89'!

Το ματς:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς... δυνατά με το ματς. Μόλις στο 6' ο Ανδριανός μπήκε στην αντίπαλη περιοχή αλλά ο Κεφαλάς με σωτήρια προβολή απομάκρυνε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Στο 17' ήρθε άλλη μια καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Από τη σέντρα του Πετρόπουλου, ο Ανδριανός πήρε την κεφαλιά κι ο Καρατζάογλου έδιωξε σε κόρνερ. 

Τρία λεπτά αργότερα παραλίγο να γίνει το 1-0. Ο Αρδάμης από θέση τετ-α-τετ έκανε το πλασέ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. 

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το 0-1 στο 38'. Ο Φίλης έστησε την μπάλα, εκτέλεσε αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο οριζόντιο. 

Ετσι, το ημίχρονο έκλεισε χωρίς σκορ. 

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός ήταν πεσμένος κι οι καλές φάσεις έλειψαν. 'Ολα αυτά μέχρι το 60'. Μετά έγινε... χαμός!

Η πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 62' με τον Μπούσγα να πλασάρει ελάχιστα άουτ από το ύψος του πέναλτι. 

Στο 77' ο Κολλιόπουλος είχε δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης είχε άλλο ένα δοκάρι, στην επαναφορά της μπάλας ο Ανδριανός κέρδισε πέναλτι. Ο Αρδάμης εκτέλεσε κι ο Καρατζαόγλου απέκρουσε.

4 δοκάρια και 2 χαμένα πέναλτι σ' ένα ματς βγαλμένο από τα γήπεδα της Premier League!

Στο 84', τελικά, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Πετρόπουλο να ανοίγει το σκορ. Όμως, η χαρά της ΑΕΚ δεν κράτησε πολύ. Μόλις πέντε λεπτά αργότερα η Κόρινθος έκανε το 1-1 με τον Τζαναβάρα να εκμεταλλεύεται μια λάθος εκτίμηση του Μπροκάκη.

Ετσι, σε ακόμη ένα ματς η ΑΕΚ δεν πήρε τη νίκη έχοντας πλέον μόλις τρεις βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ Τρίπολης: Μπροκάκης, Πετρόπουλος, Καττής (45' Μπούσγας), Καψής, Καϊάφας, Μπακάμης, Κοντογιαννόπουλος, Αρδάμης, Ανδριανός, Κολλιόπουλος, Μπαλάσης (73' Κολοστούμπης)

Κόρινθος 2006': Καρατζαόγλου, Παπουτσής, Φίλης, Αβλίσιο, Κεφάλας, Κόκκινος, Μπαμπάι Δ., Κουϊμέλης, Λέσση (90' Ρίνα), Παπανικολάου, Νικολόπουλος (71' Τζαναβάρας)

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων