ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Η ΑΕΚ αξίζει περισσότερα"

Ο Γιάννης Κοντογιαννόπουλος μίλησε στο a-s για τη νέα χρονιά, τους στόχους της ΑΕΚ Τρίπολης αλλά και για το παιχνίδι με την Μαρκό την Κυριακή (12/01, 15:00).

 Αναλυτικά όλα όσα είπε:

ΑΣΤΕΡΑΣΟΦΗ

"Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση αυτό φάνηκε και στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό που κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά σταθήκαμε άτυχοι.

Η ομάδα θα πάει στο Μαρκό για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα όπως θα κάνει και σε όλους τους αγώνες που ακολουθούν.

Η διοίκηση είναι κοντά στους παίκτες και αυτό είναι πολύ σημαντικό, η ομάδα έχει στόχους άσχετα την βαθμολογική θέση που βρίσκεται.

Οι στόχοι για την νέα χρονιά είναι να έχουμε σε κάθε αγώνα αξιοπρεπή παρουσία και να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζουμε με κάθε τρόπο γιατί θεωρώ ότι η θέση της ομάδας αυτή την στιγμή είναι πλασματική. Τα παιδιά αξίζουν πολλά περισσότερα.

Επίσης είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους. Θα ήθελα να ευχηθώ και καλή αρχή στον coach Κυριακόπουλο και στον βοηθό coach Τσετσωνη. Εχουμε μία εξαιρετική συνεργασία τόσο και σαν παίκτης αλλά και σαν γυμναστής που είμαι στην ομάδα από την στιγμή που πήγα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων