ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΕΚ Τρίπολης Αχαρναϊκός 0-2: Με το… αριστερό στο 2020 η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ Τρίπολης δεν κατάφερε να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της για το 2020, καθώς γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον Αχαρναϊκό.

ΑΣΤΕΡΑΣAEK

Η πρώτη φάση ήταν για τους φιλοξενούμενους. Ο Αμπάρα έπιασε το σουτ, ωστόσο η προσπάθεια του πέρασε ψηλά άουτ.

Η απάντηση από την ΑΕΚ ήταν άμεση, καθώς στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Πετρόπουλος έβγαλε τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι εκεί όπου ήταν ο Κολλιόπουλος. Ο φορ των κιτρινόμαυρων πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε εκτός ορίων.

Η ΑΕΚ έψαχνε ένα γρήγορο γκολ στο ματς. Στο 24’ μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Μπούσγα, αυτός αιφνιδιάστηκε με αποτέλεσμα το πλασέ να μην καταλήξει στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 30’ ο Αρδάμης μετά από ωραία προσωπική ενέργεια κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κολλιόπουλος αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει.

Λόγω βροχόπτωσης ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση, με αποτέλεσμα να κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των δύο ομάδων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 60’, χάρη στο γκολ του Τσέβα.

Στο 66’ η ΑΕΚ άγγιξε το 1-1. Ο Κοντογιαννόπουλος επιχείρησε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα στο 72’. Μετά από εκτέλεση φάουλ η άμυνα της ΑΕΚ απομάκρυνε, η μπάλα στρώθηκε στον Κυριακίδη ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Μπροκάκη για το 0-2.

Οι κιτρινόμαυροι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν στο σκορ στο 78’. Ο Κολλιόπουλος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, απομάκρυνε αρχικά ο τερματοφύλακας και στο ριμπάουντ η μπάλα πήγε πάλι στον Κολλιόπουλο που έκανε νέο σουτ. Η προσπάθεια του όμως σταμάτησε εκ νέου από τον Γκιμούση.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ να γνωρίζει την ήττα με 2-0 από τον Αχαρναϊκό.

 

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπροκάκης, Πετρόπουλος (Τσαλγιτζόπουλος 55'), Καττής, Καψής, Καϊαφας, Μπακάμης, Κοντογιαννόπουλος, Αρδάμης (Κολοστούμπης 76'), Μπούσγας, Κολιόπουλος, Σελεμίδης

 

Αχαρναϊκός: Γκιμούσης, Σχουλής, Καραγιαννίδης, Μεγαλοοικονόμου, Δούμουρας (55’ Κυριακίδης), Κόττας, Σάλα, Αμπάρα, Τσέβας, Παπαθανασίου, Τσούτσης

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων