ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πετρόπουλος: ''Μικρές διαφορές στον όμιλο, εύχομαι το νέο έτος να χαρούμε''

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Τρίπολης σε μια συνέντευξη για όλους και για όλα αποκλειστικά στο a-s.


ΑτρόμητοςΑΣΤΕΡΑΣ

Ρένο καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.Φεύγει ένα έτος που για την ομάδα σου είχε δυο όψεις.Πρωτάθλημα και χαρές πέρσυ, συμμετοχή στην Γ' εθνική  αλλά όχο όπως την φανταζόσασταν.

''Να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και καλά σε όλο τον κόσμο.Πράγματι είναι όπως τα λες.Αυτά έχει η ζωη και το ποδόσφαιρο όμως, δεν μπορείς να προβλέψεις ποτέ τι γίνεται, μια χαίρεσαι και την άλλη τα πράγματα κυλούν αλλιώς''.

Τι θεωρείς πως έφταιξε;

''Ο κακός σχεδιασμός που έγινε στην αρχή του καλοκαιριού.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουν αλλάξει τρεις προπονητές στην ΑΕΚ και δεν μπορεί έτσι να βρεθεί χημεία καθόλου''.

Τι λείπει στην φετινή ομάδα από την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα;

''Για μένα το κλίμα στα αποδυτήρια.Όχι πως φέτος δεν είναι καλό αλλά πέρσυ ήταν άριστο''.

Μιας και μιλάς για κλίμα, ξέρουν όλοι πως τρείς από τους πιο παλιούς παίκτες, εσύ, ο Κολιόπουλος και ο Αρδάμης είστε και κολλητοί.Στην ΑΕΚ δέσατε τόσο;



''Με τα δυο αυτά παιδιά έχει δημιουργηθεί μια πολύ δυνατή φιλία και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος του αθλητισμού, οι ανθρώπινες σχέσεις.Παίξαμε μαζί και στον Παναρκαδικό αλλά πέρσυ νομίζω στην ΑΕΚ κολλήσαμε''.

Έχεις ξεχωρίσει κάποια ομάδα στον όμιλο της ΑΕΚ;

''Νομίζω έχουμε πρωταθλητή τη Ρόδο.Είναι πολύ πιο μπροστά απ' όλους.Επίσης ξεχωρίζει η Μαρκό και ο Παναρκαδικός στον οποίο θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια''.



Στο Α' τοπικό γίνεται μάχη.Τι προβλέπεις;

''Γίνεται πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα, πράγματι.Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου έχει αρκετή ποιότητα και δυνατή έδρα, ο Ερμής έχει κάνει καλές προσθήκες και έχει τον προπονητή που είχαμε πέρσυ εμείς όταν και κατακτήσαμε τον τίτλο,τον Κώστα Καλογιαννίδη.Λεωνίδιο,Πανθυρεατικός και Δημητσάνα επίσης δυνατές.Απρόβλεπτο πρωτάθλημα''.

Μια ευχή για το 2020 που έρχεται;

''Να έχει υγεία όλος ο κόσμος.Βλέπουμε πόσα άσχημα γεγονότα συμβαίνουν συνεχώς που εκεί καταλαβαίνεις πως μόνο αυτό μετράει πραγματικά.Καλή χρονιά σε όλους και σ' εσάς που στηρίζετε τον τοπικό ερασιτεχνικό αθλητισμό''.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων