ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πετρόπουλος στο a-s: "Συγκλονιστική προσπάθεια, νίκη με Αιολικό"

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Τρίπολης, Ρένος Πετρόπουλος, σχολίασε στο a-s, την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Α.Ο Υπάτου ενώ έδωσε σύνθημα νίκης για το επόμενο ματς των κιτρινόμαυρων, απέναντι στον Αιολικό.

 

Παναθηναϊκός ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

"Κάναμε μια τρομερή προσπάθεια και πραγματικά ήταν κρίμα κι άδικο που χάσαμε το τρίποντο απέναντι στον Α.Ο Υπάτου. Ολα τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους στο γήπεδο, έκαναν συγκλονιστική προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Μέχρι το 70ο λεπτό, δεν είχαμε ουσιαστικά απειληθεί από τον αντίπαλο ενώ καταφέραμε να σκοράρουμε δύο φορές. Κάπου όμως στο τέλος ο αντίπαλος από δυο στημένες μπάλες και αδράνεια στην άμυνα μας κατάφερε να φέρει στα ίσα το παιχνίδι Δείξαμε ωστόσο, ότι η ομάδα στέκεται καλά στον αγωνιστικό χώρο και ακολουθεί πιστά το πλάνο του προπονητή της. Εχουμε αντιμετωπίσει δυσκολίες αλλά καθημερινά προσπαθούμε όλοι να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματά μας. Ως τώρα, νομίζω ότι έχουμε σταθεί και άτυχοι. Σε ορισμένα παιχνίδια δεν πήραμε βαθμό ή βαθμούς που ενδεχομένως να αξίζαμε, όπως για παράδειγμα απέναντι στον Αήττητο Σπάτων, στον Κιθαιρώνα και στον Παλληνιακό. Η βαθμολογική συγκομιδή μας "αδικεί" αλλά υπάρχουν αρκετά ματς ακόμα στα οποία θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο. Μπροστά μας υπάρχει το ρεπό μας κι αρκετός χρόνος για να δουλέψουμε. Ο Αιολικός παρά το υψηλό μπάτζετ, που φημολογείται ότι διαθέτει, δείχνει να είναι μια τρωτή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη στην έδρα μας σ' αυτό το ματς. Θέλουμε να διαβάσουμε τις αδυναμίες τους, να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων